L-ați văzut?

196

În data de 06.07.2020, Poliţia Municipiului Orăştie, a fost sesizată de către un bărbat, din comuna Orăștioara de Sus, judeţul Hunedoara, cu privire la faptul că, în seara zilei de 03.07.2020, în jurul orei 2100, colegul său, POPA IOAN-SONEL în vârstă de 53 de ani, care îl ajuta la munci ocazionale, a plecat de la stâna din muntele Godeanu de pe raza localității Grădiștea de Munte, fără a-l anunța în prealabil, dar nu a ajuns la domiciliul său și nu se cunoaște locația unde s-ar putea afla în prezent.

În momentul dispariției, bărbatul era îmbrăcat cu o bluză cu mânecă lungă de culoare verde deschis (vernil), pantaloni de trening negri cu dungi roșii și era încălțat cu cizme din cauciuc de culoare neagră.

Poliţiştii au demarat deîndată verificări, atât pe raza municipiul Orăştie, cât şi pe raza localității Grădiștea de Munte. Persoana respectivă a fost dată în urmărire națională şi este, în continuare, căutată.

Cei care dețin date utile anchetei sunt rugați să apeleze numărul de urgență 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de Poliție.

IPJ Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.