L-ați văzut?

În data de 06.07.2020, Poliţia Municipiului Orăştie, a fost sesizată de către un bărbat, din comuna Orăștioara de Sus, judeţul Hunedoara, cu privire la faptul că, în seara zilei de 03.07.2020, în jurul orei 2100, colegul său, POPA IOAN-SONEL în vârstă de 53 de ani, care îl ajuta la munci ocazionale, a plecat de la stâna din muntele Godeanu de pe raza localității Grădiștea de Munte, fără a-l anunța în prealabil, dar nu a ajuns la domiciliul său și nu se cunoaște locația unde s-ar putea afla în prezent.

În momentul dispariției, bărbatul era îmbrăcat cu o bluză cu mânecă lungă de culoare verde deschis (vernil), pantaloni de trening negri cu dungi roșii și era încălțat cu cizme din cauciuc de culoare neagră.

Poliţiştii au demarat deîndată verificări, atât pe raza municipiul Orăştie, cât şi pe raza localității Grădiștea de Munte. Persoana respectivă a fost dată în urmărire națională şi este, în continuare, căutată.

Cei care dețin date utile anchetei sunt rugați să apeleze numărul de urgență 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de Poliție.

IPJ Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Rechizitoriul „revoltei din cartierul Micro 6 – Hunedoara”         Mircea Moloț: „Valea Jiului s-a oprit pe drumul către dezvoltare”         Turistă accidentată în zona Bucura, din Masivul Retezat         Ani grei de închisoare pentru un recidivist din Petrila         Cum arată șantierul drumului județean Hunedoara – Călan         Bazinele cu apă minerală de pe Valea Mureșului         Ce trebuie să știe turiștii care vor să urce în Retezat cu mașinile, spre Poiana Pelegii         Tânără tâlhărită de fostul prieten, cu 20 de ani mai mare decât ea         Muzeul mineritului a fost restaurat cu fonduri UE         ADR VEST. Școală din Uricani modernizată cu fonduri UE         ORĂȘTIE. Podul care nu mai leagă comunitatea, ci o desparte         6 august 2020. Omagiu minerilor din Valea Jiului         Ziua Minerului. Povestea revoltei muncitorilor de la Lupeni – 1929         Furturile din Mina Paroșeni nu au leac         Unde trebuie purtată masca de protecție, în municipiul Hunedoara         Conducerea Consiliului Județean Hunedoara solicită măsuri urgente pentru a pregăti unitățile medicale         Sarmizegetusa Regia, vizitată cu masca de protecție pe față         Tineri reținuți în Călan, după ce au tâlhărit un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice         Cascada Clocota și Germisara, reperele stațiunii Geoagiu Băi         Copil de 6 ani rănit într-un accident pe DN 66. Familia s-a răzbunat pe șofer și pe echipajul medical