L-ați văzut? Tânăr hunedorean dat dispărut

607

Un bărbat din satul Aurel Vlaicu a sesizat Poliția din Geoagiu că, din 19 ianuarie, fiul său, Marius Suciu, în vârstă de 31 de ani a plecat cu motoscuterul de la domiciliul său din sat către serviciu (fiind angajat la o societate din Orăștie) și nu a mai revenit acasă.

Bărbatul prezintă următoarele semnalmente: 1,70-1,75 m înălțime, ochi verzi, constituție slabă, păr șaten tuns scurt, barbă nerasă, fără semne particulare, cicatrici sau tatuaje. La data plecării, era îmbrăcat cu o geacă de culoare roșu cu albastru în carouri cu glugă, pantaloni albaștri tip salopetă, în picioare era încălțat cu o pereche de ghete culoare nespecificată, iar pe cap purta gluga de la geacă și peste glugă casca de protecție de la motoscuter.

„Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au efectuat activităţi specifice în scopul depistării bărbatului, care a fost dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră. Poliţiştii continuă activităţile de căutare şi le solicită tututror celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

FOTO: IPJ Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *