L-ați văzut? Hunedorean dat în urmărire națională după ce a dispărut de la domiciliu

5160

Familia unui tânăr din Hunedoara a anunţat Poliţia după ce acesta, un bărbat în vârstă de 36 de ani, pe nume Andrei Micloş, a dispărut de la domiciliu şi nu a mai răspuns la telefon din 7 noiembrie.

„Persoana plecată voluntar are următoarele semnalmente: înălţime de 1,85 metri, greutate aproximativ 77 kilograme, păr şaten – tuns scurt, ochi căprui, purta barbă, constituţie atletică. La momentul apropiat plecării de la domiciliu, bărbatul purta o pereche de pantaloni scurţi de culoare albă, o bluză din material textil culoare neagră, cu mâneci de culoare albă, iar în picioare o pereche de pantofi sport de culoare neagră”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara. Bărbatul ar fi plecat către Cluj-Napoca, susţin apropiaţii săi.

Poliţiştii susţin că au efectuat activităţi specifice în scopul depistării bărbatului, pentru a cărui identificare au solicitat măsura urmăririi naţionale. „Poliţiştii continuă activităţile de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112”, a informat reprezentantul IPJ Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *