JUSTIŢIE Libertatea comisarului Traian Berbeceanu va fi decisă marţi

berbe mediatizatCurtea de Apel Bucureşti judecă astăzi propunerea de prelungire a arestării preventive formulată de procurorii DIICOT, pe numele lui Traian Berbeceanu şi al celor doi oameni de afaceri arestaţi în 23 octombrie.

Curtea de Apel Bucureşti va hotărî marţi dacă fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba, deveanul Traian Berbeceanu, va mai rămâne în arest. Traian Berbeceanu, pus sub învinuire într-un dosar al DIICOT pentru infracţiuni de favorizare a infractorului, a fost arestat preventiv în 23 octombrie, împreună cu Titus şi Anişoara Biriescu, patronii unui motel şi al unei benzinării din judeţul Hunedoara. Luni, dosarul de prelungire a mandatului de arestare preventivă a fost înaintat instanţei din Capitală, care însă a decis ca judecarea cauzei să fie amânată cu o zi, pentru ca avocaţii aleşi ai poliţistului să poată fi prezenţi la proces. Tot marţi, Consiliul Superior al Magistraturii discută raportul Inspecţiei Judiciare cu privire la apărarea reputaţiei procurorului Ioan Mureşan, şeful DIICOT Alba Iulia. Magistratul a solicitat ”apărarea reputaţiei“ după ce a apărut în spaţiul public scrisoarea comisarului şef Traian Berbeceanu, fostul comandant al BCCO Alba Iulia, în care procurorul a fost acuzat de ilegalităţ şi de faptul că a pus la cale debarcarea lui Berbeceanu din funcţia de conducere a BCCO Alba.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Mircea Moloț: „Valea Jiului s-a oprit pe drumul către dezvoltare”         Turistă accidentată în zona Bucura, din Masivul Retezat         Ani grei de închisoare pentru un recidivist din Petrila         Cum arată șantierul drumului județean Hunedoara – Călan         Bazinele cu apă minerală de pe Valea Mureșului         Ce trebuie să știe turiștii care vor să urce în Retezat cu mașinile, spre Poiana Pelegii         Tânără tâlhărită de fostul prieten, cu 20 de ani mai mare decât ea         Muzeul mineritului a fost restaurat cu fonduri UE         ADR VEST. Școală din Uricani modernizată cu fonduri UE         ORĂȘTIE. Podul care nu mai leagă comunitatea, ci o desparte         6 august 2020. Omagiu minerilor din Valea Jiului         Ziua Minerului. Povestea revoltei muncitorilor de la Lupeni – 1929         Furturile din Mina Paroșeni nu au leac         Unde trebuie purtată masca de protecție, în municipiul Hunedoara         Conducerea Consiliului Județean Hunedoara solicită măsuri urgente pentru a pregăti unitățile medicale         Sarmizegetusa Regia, vizitată cu masca de protecție pe față         Tineri reținuți în Călan, după ce au tâlhărit un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice         Cascada Clocota și Germisara, reperele stațiunii Geoagiu Băi         Copil de 6 ani rănit într-un accident pe DN 66. Familia s-a răzbunat pe șofer și pe echipajul medical         Cum a fost înființat Muzeul Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara