JUSTIŢIE Libertatea comisarului Traian Berbeceanu va fi decisă marţi

berbe mediatizatCurtea de Apel Bucureşti judecă astăzi propunerea de prelungire a arestării preventive formulată de procurorii DIICOT, pe numele lui Traian Berbeceanu şi al celor doi oameni de afaceri arestaţi în 23 octombrie.

Curtea de Apel Bucureşti va hotărî marţi dacă fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba, deveanul Traian Berbeceanu, va mai rămâne în arest. Traian Berbeceanu, pus sub învinuire într-un dosar al DIICOT pentru infracţiuni de favorizare a infractorului, a fost arestat preventiv în 23 octombrie, împreună cu Titus şi Anişoara Biriescu, patronii unui motel şi al unei benzinării din judeţul Hunedoara. Luni, dosarul de prelungire a mandatului de arestare preventivă a fost înaintat instanţei din Capitală, care însă a decis ca judecarea cauzei să fie amânată cu o zi, pentru ca avocaţii aleşi ai poliţistului să poată fi prezenţi la proces. Tot marţi, Consiliul Superior al Magistraturii discută raportul Inspecţiei Judiciare cu privire la apărarea reputaţiei procurorului Ioan Mureşan, şeful DIICOT Alba Iulia. Magistratul a solicitat ”apărarea reputaţiei“ după ce a apărut în spaţiul public scrisoarea comisarului şef Traian Berbeceanu, fostul comandant al BCCO Alba Iulia, în care procurorul a fost acuzat de ilegalităţ şi de faptul că a pus la cale debarcarea lui Berbeceanu din funcţia de conducere a BCCO Alba.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Lăpugiu de Sus – 580 de ani de la prima atestare documentară         Carne de curcan suspectă de gripă aviară, pe galantare din județ         Cei mai buni dintre cei buni în competiție         Dezbatere publică pe bugetul municipiului Hunedoara         Hoții au făcut praf o biserică din Vulcan. Alte două lăcașuri au fost călcate de spărgători         Accident în Deva. Un taximetrist băut a făcut ravagii pe bulevard         Tribunalul Hunedoara și-a prezentat bilanțul pe anul 2019         ALDE va avea liste și candidații proprii la alegerile locale         Evaluarea Sarmizegetusei Regia. Suma uriașă la care a fost estimată cetatea dacică         Zeci de oameni au primit ajutor la Adăpostul de noapte din Deva         Bugetul municipiului Deva pe anul 2020 în dezbatere publică         Șoseaua din Pasul Vulcan interzisă mașinilor pe timpul iernii         „HOŢULUI DE HOŢIE ÎI E FRICĂ” Criza alimentelor de la Spitalul Judeţean şi apelul (ipocrit) la responsabilitate         Casă mistuită într-un incendiu         Centrul Județean pentru Managementul Situațiilor de Urgență împlinește 6 ani de la primul apel. Bilanțul instituției         Focar de pestă porcină africană. Mai mulți mistreți au fost găsiți morți         Greva muncitorilor de la SEWS R Deva a încetat. Oamenii au obținut o victorie uriașă         Medicii și conducerea spitalului din Deva se contrazic pe meniul bolnavilor: „Este o situație extrem de gravă”         Șofer inconștient, manevră criminală pe DN 7. Scena șocantă înregistrată de o cameră de bord         BIROCRAŢIA, ETERNA BOALĂ A SPITALELOR. Prefectul judeţului Hunedoara intervine în criza tomografului de la Deva