Jurnalist în greva foamei la sediul IPJ Hunedoara. Răspunsul șefului Inspectoratului

Robert Wagner, corespondentul din Valea jiului al unui trust de presă, protestează de trei zile, în faţa sediului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara. Robert Wagner susţine că se află în greva foamei, şi acuză conducerea IPJ Hunedoara de mai multe abuzuri săvârşite în dauna sa. Şi-a motivat gestul printr-un mesaj publicat pe pagina sa de Instagram, postare „taxată” de şeful Inspectoratului, Liviu Dumitru, pe blogul său.

 

Iată ce a scris Wagner:

„Având în vedere numeroasele abuzuri comise de Liviu Dumitru, darşi faptul că acest individ nu-şi încetează acţiunile ilegle asupra subsemnatului, am decis să recurg la o formă de protest în faţa IPJ Hunedoara. Domnule Liviu Gabriel Dumitru, şef al IPJ-Hd. SRL Chiar credeţi că o instituţie a Statului Român este o moşie pe care lucrează nişte sclavi iar dumneavoastră decideţi cine trebuie să moară şi cine să trăiască?! Lasa-ţi poliţiştii corecţi să-şi facă datoria. Aţi făcut din IPJ-Hunedoara o instituţie cu credibilitate zero! Invrăjbiţi polişisti împotriva altor poliţişti. Credeţi că aşa ve-ţi reuşi să rămâneţi neclintit pe scaunul călduţ ce-l ocupaţi momentan? Vă cer şi nu doar că vă cer, chiar am să fac ceva în această privinţă: Lasaţi-mi familia în pace şi nu-i mai băgaţi oameni nevinovaţi în lupta pe care se observă cu ochiul liber că o duceţi pentru a mă executa”.

 „După ce a luat act de nemulţumirile cetăţeanului, care s-a recomandat ca reprezentant al unui trust media şi s-a exprimat public şi prin intermediul unei publicaţii on-line, conducerea I.P.J. Hunedoara şi-a manifestat întreaga disponibilitatea spre dialog şi consiliere, în vederea identificării unei soluţii legale la doleanţele bărbatului, care, însă, a refuzat dialogul. Precizăm faptul că toate sezisările anterioare ale acestuia au fost înaintate, spre soluţionare, structurilor competente” – se arată în comunicatul IPJ Hunedoara, cu privire la protestul lui Robert Wagner.

L-a „faultat” pe blog

Pe lângă comunicatul oficial al reprezentanţilor IPJ Hunedoara, în care aceştia susţin că l-au invitat pe jurnalist la dialog, comisarul şef Liviu Dumitru, a ironizat demersul protestatarului într-o postare de pe blogul său personal, în care semnalează greşelile de ortografie făcute de Robert Wagner. „Am citit azi pe net (mai bine nu o făceam), un articol scris de (alt)cineva (cuvântul <<cineva>> nu poate fi folosit, pentru că ar sugera că individul este personalitate), în care cuvintele <<lăsaţi>> şi <<veţi>> au fost hăcuite cu cratime care nu aveau ce căuta acolo (<<lăsa-ţi>> şi <<ve-ţi reuşi>>). (…) În cazul de faţă, în cazul duelurilor literare, chiar şi fără vreun adversar, cert este un singur lucru: nu poate câştiga cel care nu ştie că <<mama n-are cratimă, mă-ta are cratimă! >>”, scrie Dumitru, pe blogul său.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cincisprezece − șapte =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Hunedoreni arestați pentru trafic de persoane         DECLARAȚIA LUI CĂLIN POPESCU TĂRICEANU PRIVIND SIGLA ȘI DENUMIREA PARTIDULUI ALDE ROMÂNIA         Carmen Hărău: “Politica trebuie să fie soluţia, nu problema!”         Mașina Poliției implicată într-un accident în Hunedoara         Scene șocante s-au petrecut într-un supermaket din Deva         Data inaugurării „autostrăzii – muzeu” va fi decisă la sfârșitul lunii septembrie         DE CĂPĂTUIALĂ. Şefii PSD ai judeţului scot la concurs postul lui Sălan Jnior         ÎN ANUMITE CONDIȚII. Restanțierii din Deva pot scăpa de plata penalităților         Drumarii se întorc după trei luni pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Accident soldat cu doi morți pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Accident cu mașina Poliției         Incendiu puternic la o casă din satul Baldovin         Razii ale Poliției TF în gările din județ         Spărgători de locuințe prinși în urma unor descinderi         Biciclist lovit de mașină, în Hunedoara         Concert de muzică rock în Parcul Cetăţii Deva         Prins la furat pe șantierul căii ferate         Arme confiscate în Lupeni         Prostituată jefuită pe centura Devei         Avram Iancu a renunțat la visul de a deveni președintele României