Jeans bărbați- cum să alegi perechea perfectă, extrem de confortabilă?

183

Jeanșii sunt piese vestimentare fundamentale din orice garderobă masculină ce se respectă. Și, drept consecință, ar trebui să fie aleși cu cea mai mare grijă.

Într-adevăr, nimic nu se compară cu cea mai frumoasă și cea mai confortabilă pereche de blugi bărbați. Blugii pentru bărbați sunt articole de îmbrăcăminte ce se pot purta în orice circumstanțe și din acest motiv au un loc crucial în dressingul masculin. Sunt deci, în mod indiscutabil piesele clasice atemporale și indemodabile care te vor pune cel mai bine în valoare indiferent de circumstanțe.

Mărimi, croială, morfologie, mărci, culori și finisaje… iată o mulțime de elemente de care să ții cont atunci când vrei să alegi cei mai buni blugi, iar cu MODIVO, sarcina este chiar plăcută. Descoperă pe https://modivo.ro/c/barbati/imbracaminte/blugi care sunt modelele în tendinte, dar și numeroase idei de asociere.

Ce croială poți alege în funcție de morfologie?

Te sfătuim mereu să ții cont de morfologie, pentru a face mereu cea mai bună alegere. La fel ca și în cazul tricourilor polo, a cămășilor sau altor piese vestimentare, există mai multe tipuri de croieli pentru jeanșii bărbați.

Care sunt cel mai des întâlnite?

  • Skinny- este croiala cea mai ajustată cu o deschidere conică pentru picior și cu fermoar.
  • Slim- este o croială ajustată, fără să fie însă cea mai strâmtă. Este dreaptă la nivelul șoldurilor și mai ajustată la nivelul coapselor.
  • Regular. Este o croială indemodabilă care poate să fie purtată de toată lumea.
  • Relaxed. Este o croială mai amplă de sus până jos.
  • Dreaptă – este croiala clasică prin excelență. Nici strâmt, nici larg, este un model drept din talie până jos.

Ce model de blugi poți alege?

Atunci când alegi o pereche de jeanși bărbătești, pe care să o porți cu pantofi urbani, trebuie să fii atent și la talie –  înaltă, mijlocie sau joasă? Pe https://modivo.ro/c/barbati/incaltaminte/sneakersi există numeroase combinații ce te pot inspira, și totodată te pot ajuta să creezi ținute impecabile, pe care să le porți la serviciu, în timpul liber sau la ieșirile în oraș.

Blugii cu talie înaltă

Modelul cu talie înaltă sau „high rise”,  se ridică chiar sub buric. Este modelul perfect pentru bărbații cu abdomen perfect și este recomandat și bărbaților scunzi, deoarece subțiază silueta cu un efect optic.

Blugii cu talie mijlocie

Acesta este compromisul potrivit pentru toți bărbații indeciși! Blugii cu talie medie sau intermediară, numiți și „mid-rise”, au o croială care se oprește în vârful șoldurilor. Mărimea intermediară are și avantajul de a prelungi picioarele celor mai scunzi.

Blugii cu talie joasă

Blugii cu talie joasă au dimensiunea ideală pentru a evidenția formele. Blugii cu talie joasă sunt, de asemenea, perfecți pentru bărbații complexați, înalți și subțiri, care vor să pară puțin mai puțin zvelți. Bărbații ușor plinuți ar trebui să evite blugii cu talie joasă, care nu sunt măgulitori pentru silueta lor plinuță.

Culorile mai închise au tendința de te face să pari mai slab, în timp ce nuanțele mai deschise fac exact pe dos. Trebuie să ții cont și de asta atunci când alegi croiala și modelul blugilor.

Blugi pentru bărbați – cu sau fără găuri? Este o întrebare bună pentru cei ce pun preț pe aspect. Este important de reținut că fiecare detaliu poate face diferența în alegerea croielii sau modelelor! La această întrebare, răspunsul este DA, cu găuri, dacă vrei să ai un aer cool și trendy look. Pentru cei ce-și doresc un look cuminte, formal sunt mai potrivite modele simple, fără găuri.

Cum poți recunoaște o pereche de jeanși bărbați de calitate?

Alegerea unei perechi de jeanși bărbați presupune să te asiguri și de  calitatea blugilor, studiind cu atenție diferitele etape ale fabricării acestuia:

-Materia primă (bumbac organic, in franțuzesc sau fibre reciclate).

-Filatura care va determina calitatea blugilor.

-Vopseaua pentru a obține, de exemplu, blugi într-o culoare neagră intensă și nuanțată cu reflexe frumoase.

-Țesătura (denimul trebuie să aibă un aspect neted și uniform)

-Tratarea țesăturii: de exemplu spălarea acesteia, stabilizarea ei, fixarea elasticității acesteia, asigurarea unui finisaj.

-Croiala pentru a decupa modele precise în denim.

-Asamblarea corectă (cusături strânse, nituri bine poziționate, tivuri perfect cusute și căptușeli pentru buzunare).

Aceste detalii te vor ajuta să achiziţionezi blugi versatili, confortabili, cu aspect modern, pe care îi vei putea integra cu lejeritate în garderoba ta.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.