Jandarmul cu braţe de fier a intrat în rândul cadrelor militare în rezervă

Peste 25 de ani de cariera militară în Jandarmeria Română, peste 6.000 misiuni executate, din care unele cu grad ridicat de risc, câteva sute de fapte ilegale constatate … Astfel se poarte rezuma cariera plutonierului adjutant şef Adrian Piper din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Hunedoara.
De astăzi colegul noastru, „jandarmul cu braţe de fier”, a intrat în rândul cadrelor militare în rezervă, deşi constituţia fizică nu îi trădează vârsta. Va rămâne „sufleteşte” alături de colegii mai tineri pe care i-a încurajat şi i-a pregătit pentru munca operativă imediat ce finalizau instituţiile de militare învăţămât.
Trecerea în rezervă a unui cadru militar este un moment de grea încercare pentru cei care s-au dedicat Armei, iar plutonierul adjutant şef Adrian Piper este unul dintre ei, un reper de profesionalism şi moralitate, apreciat şi respectat de colegi.
După ce îşi va aşeza uniforma cu grijă în dulap, va continua să pregătească tineri care doresc o carieră sportivă în culturism, un sport ce l-a practicat cu succes, fiind premiat în nenumărate rânduri la competiţii naţionale şi internaţionale.
La final, dar la început de nou drum, noi, jandarmii în activitate, îţi transmitem cu drag:
Multă sănătate, multe bucurii şi o pensie cât mai îndelungată!

Inspectoratul de Jandarmi Județean Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului