Jaf înscenat la un depozit din Sântandrei

50

infractiuniUn tânăr de 20 de ani şi doi dintre prietenii săi au fost puşi sub urmărire penală după ce au înscenat un jaf la depozitul pe care acesta îl supraveghea.

Agentul de pază a reclamat la Poliţie că ar fi fost jefuit de patru persoane, care purtau cagule pe faţă. El le-a povestit anchetatorilor că unul dintre agresori l-a imobilizat, în timp ce complicii săi au intrat în depozit şi au furat un sul de hârtie bituminată, un sul de plasă metalică şi au golit de motorină rezervorul unei maşini. De asemenea, tânărul le-a spus poliţiştilor că hoţii au plecat cu un autoturism al cărui număr de înmatriculare nu l-au reţinut.

Au plănuit un furt, dar s-au dat de gol

În urma cercetărilor, poliţiştii au constatat că modul în care au fost relatate faptele de către agentul de pază nu este conform cu realitatea.

„Reclamantul le-a facilitat, fără a fi agresat, altor doi prieteni de-ai săi, sustragerea din incinta punctului de lucru a două suluri din plasă metalică pentru gard, trei suluri de hârtie bitumată și a unei cantități de motorină, cauzând un prejudiciu ce va fi stabilit ulterior. Suspecţii i-au promis agentului de pază suma de 50de lei pentru faptul că i-a lăsat să fure bunurile, sumă pe care urma să o primească după valorificarea acestora”, a precizat inspectorul principal Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Cei trei tineri vor fi cercetaţi pentru furt calificat şi complicitate la furt calificat.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *