Foto: afaceri.wordpress.com

Îşi cer drepturile în faţa Prefecturii Hunedoara

Minerii şi energeticienii s-au hotărât. Vor protesta în faţa Prefecturii Hunedoara pentru a-şi cere drepturile.

Foto: afaceri.wordpress.comIniţiată în luna august de reprezentanţii Sindicatului „Muntele”, reprezentativ la nivelul Complexului Energetic Hunedoara, campania „Hunedoara suntem NOI” continuă cu o nouă acţiune de protest. Manifestarea va avea loc în data de 6 octombrie, la ora 15.45, iar organizatorii speră să adune un număr mai mare de participanţi decât la Petroşani, la eveniemntul similar din luna august. „Campania <<Hunedoara suntem NOI>> a reușit să ridice un colț al ”perdelei” care acoperă ochii celor de care depinde destinul acestui județ. Din acest motiv, această campanie, continuă. Cerem reprezentanților noștri din teritoriu, cerem Guvernului să vină la masa dialogului! Vrem să fim auziți! VRrem să fim ascultați! Soarta județului Hunedoara și a locuitorilor acestui județ face parte din programul oricărui partid politic”, au declarat reprezentanţii Sindicatului Muntele.

“Hunedoara suntem noi” este o campanie lansată de reprezentanţii Sindicatului Muntele, care îşi propune să conştientizeze şi să responsabilizeze întreaga comunitate din judeţ. Sindicaliştii din minerit şi energie trag un semnal de alarmă cu privire la situaţia în care se găseşte acum economia judeţului. Reporezentanţii Sindicatului Muntele au precizat că ei sunt doar iniţiatorii acestei campanii, dar aceasta este adresată întregii comunităţi hunedorene. „Este o campanie de responsabilizare a fiecărui cetăţean în parte, dar şi a tuturor instituţiilor statului atunci când vine vorba despre segmentul economic al judeţului nostru. Dacă nu există dezvoltare economică nu putem avea pretenţii să fie menţinute locurile de muncă”, a subliniat liderul sindicatului, Petre Nica.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Hunedoreni arestați pentru trafic de persoane         DECLARAȚIA LUI CĂLIN POPESCU TĂRICEANU PRIVIND SIGLA ȘI DENUMIREA PARTIDULUI ALDE ROMÂNIA         Carmen Hărău: “Politica trebuie să fie soluţia, nu problema!”         Mașina Poliției implicată într-un accident în Hunedoara         Scene șocante s-au petrecut într-un supermaket din Deva         Data inaugurării „autostrăzii – muzeu” va fi decisă la sfârșitul lunii septembrie         DE CĂPĂTUIALĂ. Şefii PSD ai judeţului scot la concurs postul lui Sălan Jnior         ÎN ANUMITE CONDIȚII. Restanțierii din Deva pot scăpa de plata penalităților         Drumarii se întorc după trei luni pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Accident soldat cu doi morți pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Accident cu mașina Poliției         Incendiu puternic la o casă din satul Baldovin         Razii ale Poliției TF în gările din județ         Spărgători de locuințe prinși în urma unor descinderi         Biciclist lovit de mașină, în Hunedoara         Concert de muzică rock în Parcul Cetăţii Deva         Prins la furat pe șantierul căii ferate         Arme confiscate în Lupeni         Prostituată jefuită pe centura Devei         Avram Iancu a renunțat la visul de a deveni președintele României