INTERNAŢIONALA DE BIKERI . Mii de cai putere se vor aduna la Gurasada Park în week-end FOTOGALERIE

Peste 1.500 de motociclişti din ţară şi de peste hotare sunt aşteptaţi să participe la cea de-a şasea ediţie Free Bikers Week.Începând de joi şi până duminică parcul de distracţii Gurasada Adventure Fun Parc, din satul Gothatea – Comuna Gurasada va răsuna de zgomot de motoare turate şi muzică de cea mai bună calitate, totul asezonat cu multă voie bună. La ediţia din acest an vor participa atât veterani ai întâlnirii din Hunedoara, cât şi nou veniţi.

Concursuri, concerte şi trasee turistice

În fiecare zi motocicliştii vor fi puşi în faţa provocărilor, sub forma diferitelor concursuri distractive şi de îndemânare cu tematică moto, iar seara pe scenă vor evolua trupe rock şi folk atât din România cât şi din Serbia. Cei care strunesc sute de cai putere, au ocazia să guste din plin adrenalina prin participarea la traseele suspendate din parcul de distracţii, pe rutele din funie, tiroliană sau escaladă.

“Sâmbătă vom organiza un traseu turistic prin județul Hunedoara, pe două categorii: grupul unu pentru motociclete de stradă vor vizita Cetatea Devei  și Muzeul Civilizației Dacice și Romane, iar cel de-al doilea grup va vizita Biserica de lemn din Căzărmăneşti, Gorunul lui Horia, Panteonul Moților de la Ţebea şi Casa memorială a lui Crișan. Cei care vor participa la traseul din Deva, dacă vor avea cooperarea poliţiei rutiere, vor face şi o paradă a motocicletelor prin oraş”, spune Marius Achim, preşedinte al Clubului Moto ,,Free Bikers Hunedoara”, organizatorul evenimentului.

Cazarea se face la cort, camparea este gratuită, iar taxa modică de participare pentru cele patru zile de distracţie estede 30 de lei.

Gurasada Park, noul loc de întâlnire

Locaţia întâlnirii a fost puţin modificată, faţă de anii precedenţi din cauza unor probleme independente de voinţa organizatorilor. De obicei această întâlnire anuală avea loc pe Valea Nandrului. Locul obişnuit unde campam de obicei este acum parcare pentru maşini, deoarece în zonă s-a construit o mănăstire de călugări. A trebuit să ne reorientăm şi am ales Gurasada Park”, mai adaugă preşedintele ,,Free Bikers Hunedoara”.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șapte − trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
O piesă deosebită din colecțiile Muzeului de Etnografie și Artă Populară Orăștie         Au început lucrările de anvelopare la Blocul 79, strada Bejan, din Deva         Drumul Cerbăl – Socet intră în șantier         Situația cazurilor COVID-19 la unitățile din subordinea CJ Hunedoara         DN 7 A a intrat în reparații         Povestea viaductelor „gemene” de pe vechea cale ferată Deva – Brad         Accident mortal în Petroșani, pe trecerea de pietoni         Doi hunedoreni trimiși în carantină după ce nu au respectat măsurile de autoizolare         Polițistul Florin Bolosin, trecut în rezervă. Ce spune despre munca în Poliție         A fost reluată susținerea probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere         140 de ani de la înființarea Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara         Accident rutier pe Autostrada A1 Deva – Sebeș         Parcare nouă, construită la Spitalul municipal Hunedoara         Bugetare participativă: START VOT pentru ideile devenilor         Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Deva a fost deschis integral         Opticline Dr. Angelescu – Inițiativă dedicată medicilor din Spitalul Deva         Ce măsuri s-au luat în Hunedoara, înainte de întoarcerea elevilor la școală         Un muzeu al trenulețelor se deschide în Hunedoara         Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia