INTERNAŢIONALA DE BIKERI . Mii de cai putere se vor aduna la Gurasada Park în week-end FOTOGALERIE

Peste 1.500 de motociclişti din ţară şi de peste hotare sunt aşteptaţi să participe la cea de-a şasea ediţie Free Bikers Week.Începând de joi şi până duminică parcul de distracţii Gurasada Adventure Fun Parc, din satul Gothatea – Comuna Gurasada va răsuna de zgomot de motoare turate şi muzică de cea mai bună calitate, totul asezonat cu multă voie bună. La ediţia din acest an vor participa atât veterani ai întâlnirii din Hunedoara, cât şi nou veniţi.

Concursuri, concerte şi trasee turistice

În fiecare zi motocicliştii vor fi puşi în faţa provocărilor, sub forma diferitelor concursuri distractive şi de îndemânare cu tematică moto, iar seara pe scenă vor evolua trupe rock şi folk atât din România cât şi din Serbia. Cei care strunesc sute de cai putere, au ocazia să guste din plin adrenalina prin participarea la traseele suspendate din parcul de distracţii, pe rutele din funie, tiroliană sau escaladă.

“Sâmbătă vom organiza un traseu turistic prin județul Hunedoara, pe două categorii: grupul unu pentru motociclete de stradă vor vizita Cetatea Devei  și Muzeul Civilizației Dacice și Romane, iar cel de-al doilea grup va vizita Biserica de lemn din Căzărmăneşti, Gorunul lui Horia, Panteonul Moților de la Ţebea şi Casa memorială a lui Crișan. Cei care vor participa la traseul din Deva, dacă vor avea cooperarea poliţiei rutiere, vor face şi o paradă a motocicletelor prin oraş”, spune Marius Achim, preşedinte al Clubului Moto ,,Free Bikers Hunedoara”, organizatorul evenimentului.

Cazarea se face la cort, camparea este gratuită, iar taxa modică de participare pentru cele patru zile de distracţie estede 30 de lei.

Gurasada Park, noul loc de întâlnire

Locaţia întâlnirii a fost puţin modificată, faţă de anii precedenţi din cauza unor probleme independente de voinţa organizatorilor. De obicei această întâlnire anuală avea loc pe Valea Nandrului. Locul obişnuit unde campam de obicei este acum parcare pentru maşini, deoarece în zonă s-a construit o mănăstire de călugări. A trebuit să ne reorientăm şi am ales Gurasada Park”, mai adaugă preşedintele ,,Free Bikers Hunedoara”.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Elevă din Orăștie dată dispărută         O tânără căutată de șapte ani pentru crimă a fost prinsă în Italia         Ordin de protecție provizoriu pentru un soț agresiv         SE APROPIE 1 DECEMBRIE. Programul manifestărilor de „Ziua Națională” de la Hunedoara         LA CASTELUL CORVINILOR. „Medieval Robotics Day”         LA DEVA. Lansarea strategiei pentru consolidarea administrației publice         INFRASTRUCTURĂ. Tunelul feroviar Turdaș a fost deschis circulației         A FOST ODATĂ… Zece ani de la dispariția mocăniței de la Hunedoara         Intervențiile de la Cetatea Costești vor fi reluate la primăvară         TOP 3 ținute cool pentru birou atunci când ești în criză de timp și idei!         Ce spun șefii Parcului Național Retezat despre „măcelul pădurilor” prezentat de activiștii de mediu         EVENIMENTUL ÎN TURISM. Târgul de Turism al României 2019 – încă un pas spre disoluţie         Povestea unui alergător la 51 de ani. Forrest Gump de Valea Jiului: Fuge 500 kilometri lunar şi mănâncă pită cu slană         Scrisoare deschisă către politicienii din USR – PLUS Hunedoara         Kogaionon, „muntele sfânt al dacilor“. Zece argumente pentru care locul sacru al strămoșilor noștri era Vârful Godeanu         Bărbat plecat la cules de ciuperci, rătăcit în Munții Orăștiei         Foştii anchetatori ai lui Traian Berbeceanu cer scoaterea cărții sale de pe piaţă         Teodora Larisa Petruț şi prospețimea poeziei         Lucian Heiuş le cere demisia. Trei politruci PSD cu funcţii publice ar trebui să plece din posturi         Marius Surgent, deputat ALDE: În turul doi al alegerilor prezidențiale voi vota candidatul dreptei