INTERNAŢIONALA DE BIKERI . Mii de cai putere se vor aduna la Gurasada Park în week-end FOTOGALERIE

Peste 1.500 de motociclişti din ţară şi de peste hotare sunt aşteptaţi să participe la cea de-a şasea ediţie Free Bikers Week.Începând de joi şi până duminică parcul de distracţii Gurasada Adventure Fun Parc, din satul Gothatea – Comuna Gurasada va răsuna de zgomot de motoare turate şi muzică de cea mai bună calitate, totul asezonat cu multă voie bună. La ediţia din acest an vor participa atât veterani ai întâlnirii din Hunedoara, cât şi nou veniţi.

Concursuri, concerte şi trasee turistice

În fiecare zi motocicliştii vor fi puşi în faţa provocărilor, sub forma diferitelor concursuri distractive şi de îndemânare cu tematică moto, iar seara pe scenă vor evolua trupe rock şi folk atât din România cât şi din Serbia. Cei care strunesc sute de cai putere, au ocazia să guste din plin adrenalina prin participarea la traseele suspendate din parcul de distracţii, pe rutele din funie, tiroliană sau escaladă.

“Sâmbătă vom organiza un traseu turistic prin județul Hunedoara, pe două categorii: grupul unu pentru motociclete de stradă vor vizita Cetatea Devei  și Muzeul Civilizației Dacice și Romane, iar cel de-al doilea grup va vizita Biserica de lemn din Căzărmăneşti, Gorunul lui Horia, Panteonul Moților de la Ţebea şi Casa memorială a lui Crișan. Cei care vor participa la traseul din Deva, dacă vor avea cooperarea poliţiei rutiere, vor face şi o paradă a motocicletelor prin oraş”, spune Marius Achim, preşedinte al Clubului Moto ,,Free Bikers Hunedoara”, organizatorul evenimentului.

Cazarea se face la cort, camparea este gratuită, iar taxa modică de participare pentru cele patru zile de distracţie estede 30 de lei.

Gurasada Park, noul loc de întâlnire

Locaţia întâlnirii a fost puţin modificată, faţă de anii precedenţi din cauza unor probleme independente de voinţa organizatorilor. De obicei această întâlnire anuală avea loc pe Valea Nandrului. Locul obişnuit unde campam de obicei este acum parcare pentru maşini, deoarece în zonă s-a construit o mănăstire de călugări. A trebuit să ne reorientăm şi am ales Gurasada Park”, mai adaugă preşedintele ,,Free Bikers Hunedoara”.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

optsprezece − treisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
TEATRU. Iadul din vecini, INFERNUL         Unde se pot adresa hunedorenii pentru sesizări și informații despre coronavirus         Comunicat de presă – „Conservare, restaurare la Amfiteatrul din cadrul sitului arheologic Ulpia Traiana Sarmizegetusa“ Cod SMIS 124110         Achiziții importante la spitalul din Orăștie, pe fonduri UE         Lucrări de cadastrare în șase comune, din fonduri europene         Tânăr pianist devean, câştigător al concursului „Prietenii muzicii”         Prima trupă pop-opera din România, în concert la Deva         Dosarul controversatei retrocedări a Retezatului. 10 ani de proces, șir nesfârșit de amânări         Ce drumuri au intrat în șantier în Ținutul Pădurenilor. Vadu Dobrii are șansa ieșirii din izolare         Momente cumplite pentru două adolescente și pentru o femeie din Lupeni         Spitalul județean din Deva a intrat în carantină         Anchetă la o școală din Brad, după ce patru eleve s-au simțit rău, iar două au ajuns la Urgențe         Spitalul din Hunedoara intră în carantină         BANII N-AU MIROS, DAR ORĂŞTIENII AU. Situaţie explozivă la Tudraş: după duhoarea porcăriei urmează putoarea de hoit ars         Investiție în educație. Clădire nouă pentru laboratorul de robotică de la Liceul „Traian Lalescu”         Soluție agreată pentru Termocentrala Mintia: preluarea de către Primăria Deva sau CJ Hunedoara         PSD nu-i lasă pe liberali să dărâme Guvernul Orban II         PLUS și-a desemnat candidatul pentru Primăria Hațeg         SENTINȚĂ ÎNTOARSĂ DE CEDO. Cazul fetei de 11 ani, însărcinată după ce a fost abuzată sexual de 5 bărbaţi         Pagina de Facebook a Primăriei Hunedoara a fost închisă după un atac informatic