International Conference on Applied Sciences – ICAS 2014

stiinte aplicate

 

Universitatea Politehnică Timişoara – Facultatea de Inginerie Hunedoara şi Military Economics Academy din Wuhan, China, organizează, vineri şi sâmbătă, la Hunedoara, International Conference on Applied Sciences (ICAS) 2014.

Tematica evenimentului, aflat anul acesta la cea de-a treia ediţie, acoperă domenii de interes pentru mediul academic, economic şi de afaceri, fiind orientată pe aplicarea rezultatelor cercetărilor ştiinţifice şi tehnologice în domenii ale ştiinţelor aplicate.

La conferinţă vor participa profesori şi studenţi de la mai multe universităţi din Europa şi Asia – Wuhan University, Huazhong University of Sciences and Technology, Naval University of Engineering, Zhongnan University of Economics and Law şi Air Force Early Warning Academy din China, Institutul Naţional de Ştiinţe Aplicate din Lyon, Franţa, Academia Forţelor Aeriene „Henri Coandă” din Braşov, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara, precum şi de la Scientific Interdisciplinary Values for Education and Research Society din Timişoara, Asociaţia Generală a Inginerilor din România – Sucursala Hunedoara şi National Society of Environmental Science and Engineering din România.

Deschiderea confeinţei va avea loc vineri, la ora 9.30, în Aula Facultăţii de Inginerie din Hunedoara, iar programul manifestării va cuprinde atât prezentări în plen ale lucrărilor, cât şi prezentări pe secţiuni – pe de o parte, din domeniul ingineresc, iar pe de alta, din medicină, matematică, economie şi management.

„În cadrul evenimentului, va exista şi o altă categorie de prezentare – cea de postere. Concret, lucrările autorilor care, din diverse motive, nu vor reuşi să fie prezenţi la conferinţă vor fi afişate în holul Facultăţii de Inginerie Hunedoara”, explică lector univ. dr. ec. Marius Benea, de la Facultatea de Inginerie Hunedoara.

Pitrivit organizatorilor, lucrările care vor fi prezentate în cadrul ICAS 2014 vor fi publicate în analele Facultăţii de Inginerie Hunedoara, iar o parte dintre acestea vor apărea în revistele de specialitate din China.

De asemenea, toate lucrările vor putea fi vizualizate şi pe platforma Google Academic.

——————————————————————

marius_benea„Dorim ca această conferinţă să aibă impactul aşteptat şi, mai ales, să aibă efecte pe termen lung. În primul rând, o colaborare a noastră, a dascălilor din universităţile participante, pentru că astfel de evenimente pot da naştere unor proiecte sau parteneriate foarte importante”

Lect. univ. dr. ec. Marius Benea (foto), Facultatea de Inginerie Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Razie la transportatorii de lemne         Cetatea Devei a primit peste 173.000 de turiști în 2019. Iarna rămâne „sezonul mort” pentru fortul medieval         CAD MINCIUNILE TALIBANILOR DE MEDIU Procurorii nevoiţi să admită: La Râul Alb, violenţele au izbucnit după tentativa de omor         Pădurar anchetat penal pentru transport ilegal de lemne         Primăria Hunedoara a mărit pragul de acordare a facilităților la transportul în comun         Un nou teren de sport, la Colegiul Național “Iancu de Hunedoara”         Și-a luat soarta în mâini. Un localnic a reparat singur un drum judeţean, cu roaba şi lopata         ADMINISTRAŢIE. Primarul Devei, tot mai implicat în problemele Termocentralei Mintia         EXPERTIZA IPTANA: Toate „defectele” Lotului 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         De Ziua Naţională la mormântul lui Avram Iancu         PE EȘICHIER. “Cupa 1 Decembrie” la şah de la Deva         Patinoarul de la Deva se deschide marţi, 3 decembrie 2019         Accident pe DN 66: trei mașini s-au ciocnit, doi oameni sunt răniți         Accident mortal pe DN 66, în apropiere de Hațeg. Un polițist local din Deva a murit         Procesul retrocedării controversate a Retezatului împins în 2020         Accident soldat cu doi răniți în Defileul Jiului         LA UN PAS DE TRAGEDIE. Copil de 5 ani, rănit într-un accident produs de un pensionar`         Bărbat electrocutat pe calea ferată, la Orăștie         Rareș Demian, președintele Văii Dacilor, a murit. Tânărul ar fi fost găsit spânzurat cu un tricolor         Cum a fost celebrată Ziua Națională a României în Hunedoara