International Conference on Applied Sciences – ICAS 2014

stiinte aplicate

 

Universitatea Politehnică Timişoara – Facultatea de Inginerie Hunedoara şi Military Economics Academy din Wuhan, China, organizează, vineri şi sâmbătă, la Hunedoara, International Conference on Applied Sciences (ICAS) 2014.

Tematica evenimentului, aflat anul acesta la cea de-a treia ediţie, acoperă domenii de interes pentru mediul academic, economic şi de afaceri, fiind orientată pe aplicarea rezultatelor cercetărilor ştiinţifice şi tehnologice în domenii ale ştiinţelor aplicate.

La conferinţă vor participa profesori şi studenţi de la mai multe universităţi din Europa şi Asia – Wuhan University, Huazhong University of Sciences and Technology, Naval University of Engineering, Zhongnan University of Economics and Law şi Air Force Early Warning Academy din China, Institutul Naţional de Ştiinţe Aplicate din Lyon, Franţa, Academia Forţelor Aeriene „Henri Coandă” din Braşov, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara, precum şi de la Scientific Interdisciplinary Values for Education and Research Society din Timişoara, Asociaţia Generală a Inginerilor din România – Sucursala Hunedoara şi National Society of Environmental Science and Engineering din România.

Deschiderea confeinţei va avea loc vineri, la ora 9.30, în Aula Facultăţii de Inginerie din Hunedoara, iar programul manifestării va cuprinde atât prezentări în plen ale lucrărilor, cât şi prezentări pe secţiuni – pe de o parte, din domeniul ingineresc, iar pe de alta, din medicină, matematică, economie şi management.

„În cadrul evenimentului, va exista şi o altă categorie de prezentare – cea de postere. Concret, lucrările autorilor care, din diverse motive, nu vor reuşi să fie prezenţi la conferinţă vor fi afişate în holul Facultăţii de Inginerie Hunedoara”, explică lector univ. dr. ec. Marius Benea, de la Facultatea de Inginerie Hunedoara.

Pitrivit organizatorilor, lucrările care vor fi prezentate în cadrul ICAS 2014 vor fi publicate în analele Facultăţii de Inginerie Hunedoara, iar o parte dintre acestea vor apărea în revistele de specialitate din China.

De asemenea, toate lucrările vor putea fi vizualizate şi pe platforma Google Academic.

——————————————————————

marius_benea„Dorim ca această conferinţă să aibă impactul aşteptat şi, mai ales, să aibă efecte pe termen lung. În primul rând, o colaborare a noastră, a dascălilor din universităţile participante, pentru că astfel de evenimente pot da naştere unor proiecte sau parteneriate foarte importante”

Lect. univ. dr. ec. Marius Benea (foto), Facultatea de Inginerie Hunedoara

Comentarii FB

comentarii




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Iată 4 dintre cele mai populare mituri și credințe false despre pariurile sportive         Accident grav pe Calea Zarandului         Polițiștii au alergat aproape un kilometru un tânăr acuzat că a furat 1.000 de lei         Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva a rămas „muzeu”         A început montarea căii de rulare în Tunelul Turdaș de pe șantierul magistralei feroviare de mare viteză         Caravana Filmului Românesc la Hunedoara         La Deva se va da startul Turului Ciclist al Hunedoarei         Gând la început de an școlar         Motociclist oprit cu focuri de armă         DREPTATE PENTRU MILU. Sora victimei de la Sarmizegetusa Regia: “Fratele meu avea o şansă la viaţă, dar nimeni nu i-a dat-o”         INEDIT. Astăzi la Deva se poate circula cu “Autobuzul cu Jazz”         Ultima zi de lucru din ultimatumul dat pe Lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva. Când pot fi deschişi cei 21 de kilometri         Bărbat înjunghiat în inimă de frica soției         Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier         Sardinia, între foarte scump și foarte ieftin         Tânără atacată în timp ce își plimba copilul în cărucior         Grădina Castelului Corvinilor, locul de poveste ocolit de turiști