Înșelată cu aproape 10.000 de euro

Un hunedorean a alertat autorităţile după ce vecina sa, în vârstă de 77 de ani, a fost victima unei infracţiuni de înşelăciune.

„Femeia a fost apelată pe telefonul fix de o persoană care s-a prezentat a fi «nora» ei, care i-a relatat că a căzut în baie şi a suferit o fractură de coloana vertebrală, rămânând paralizată. «Nora» a transferat convorbirea unui bărbat care s-a prezentat a fi «medic», care i-a solicitat hunedorencei bani pentru a-i «opera de urgenţă» nora. În scurt timp persoana vătămată s-a întâlnit în faţa locuinţei cu un bărbat pe care nu îl cunoştea, căruia i-a dat o pungă cu 41.000 de lei. După ce a constatat că a fost înşelată, femeia s-a adresat poliţiştilor, care au întocmit dosar de cercetare penală şi efectuează cercetări în vederea identificării autorilor şi a recuperării prejudiciului”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

O altă femeie din Hunedoara a fost apelată telefonic, sub acelaşi pretext, de persoane necunoscute care i-au solicitat bani. În acest caz, femeia a fost vigilentă şi şi-a dat seama că poate fi victima unei infracţiuni de înşelăciune, motiv pentru care nu a dat curs solicitării, a informat IPJ Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!