Înșelată cu aproape 10.000 de euro

Un hunedorean a alertat autorităţile după ce vecina sa, în vârstă de 77 de ani, a fost victima unei infracţiuni de înşelăciune.

„Femeia a fost apelată pe telefonul fix de o persoană care s-a prezentat a fi «nora» ei, care i-a relatat că a căzut în baie şi a suferit o fractură de coloana vertebrală, rămânând paralizată. «Nora» a transferat convorbirea unui bărbat care s-a prezentat a fi «medic», care i-a solicitat hunedorencei bani pentru a-i «opera de urgenţă» nora. În scurt timp persoana vătămată s-a întâlnit în faţa locuinţei cu un bărbat pe care nu îl cunoştea, căruia i-a dat o pungă cu 41.000 de lei. După ce a constatat că a fost înşelată, femeia s-a adresat poliţiştilor, care au întocmit dosar de cercetare penală şi efectuează cercetări în vederea identificării autorilor şi a recuperării prejudiciului”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

O altă femeie din Hunedoara a fost apelată telefonic, sub acelaşi pretext, de persoane necunoscute care i-au solicitat bani. În acest caz, femeia a fost vigilentă şi şi-a dat seama că poate fi victima unei infracţiuni de înşelăciune, motiv pentru care nu a dat curs solicitării, a informat IPJ Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Incendiu puternic pe calea ferată Simeria – Petroșani         Bărbat întors din Scoția, rătăcit în Ținutul Pădurenilor, după ce căutase Moldova cu GPS-ul         Tragedie în satul Totești. Un bărbat a murit strivit de o conductă de gaz         A murit Costel Alic         Centrul cultural, clădirea IPH și bisericile din Deva – iluminate arhitectural         Cetatea Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”, iluminate în culorile Tricolorului, de ziua Unirii!         Bilanțul Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara pe anul 2019         Hora Unirii la Biblioteca Județeană         Marius Surgent, președinte ALDE Hunedoara: Legea privind preluarea personalului SMURD de către ISU va fi supusă din nou dezbaterii parlamentare         Acţiune cu efective mărite a poliţiştilor rutieri, în vederea reducerii riscului rutier         Atenție pe ce puneți toporul! Poliția a descins la tăietorii de lemne         Magistrați nemulțumiți. Decizie importantă luată de Adunarea Generală a Judecătorilor din Tribunalul Hunedoara         Primarul Devei, ţinta unei manipulări ordinare de tip ONG         Percheziţii în județul Hunedoara, la suspecți de proxenetism         Povestea tezaurului cărbunarilor, comoara din Sarmizegetusa Regia         Cursa „nebună” a unui tânăr pe bulevardele Devei. Șoferul era drogat și nu avea permis         Lăpugiu de Sus – 580 de ani de la prima atestare documentară         Carne de curcan suspectă de gripă aviară, pe galantare din județ         Cei mai buni dintre cei buni în competiție         Dezbatere publică pe bugetul municipiului Hunedoara