ÎNŞELĂCIUNE I s-a spus că a câştigat 10.000 de euro, dar a pierdut 1.000 de lei

inselaciune-telefon-580x392O hunedoreancă a trimis o sumă importantă unui necunoscut, după ce a fost sunată de acesta şi anunţată că a obţinut un premiu de 10.000 de euro, în urma unui concurs.

Victima escrocului are 68 de ani şi este din Petroşani. A fost sunată pe telefonul fix de o persoană care s-a recomandat drept reprezentantul unei companii de telefonie şi a anunţat-o pe vârstnică despre faptul că în urma unei trageri la sorţ, numărul ei de telefon a fost desemnat drept câştigător al unui premiu de 10.000 de euro.

„Pentru a intra în posesia  premiului, părţii vătămate i s-a solicitat  să depună într-un cont, pe numele unei persoane indicate de apelant, suma de 1.000 de lei. Ulterior, femeia a constatat că a fost înșelată şi a depus plângere la Poliția Municipiului Petroșani pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, poliţiştii efectuând cercetări în vederea identificării autorilor și a recuperării prejudiciului”, a informat inspectorul principal Bogdan Niţu, de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaptesprezece − șase =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Spitalul Județean de Urgență din Deva are în stoc ser antiviperin în caz de urgență         Scene groaznice pe DN 7: un motociclist a izbit frontal un autotren (VIDEO)         Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute         ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru