ÎNFRÂNGERE PENTRU VITTORIO: Deveanul care şi-a ucis părinţii a fost condamnat

hunedoara batTribunalul Hunedoara l-a condamnat pe Gabriel Vittorio Băţ pentru uciderea părinţilor săi, în a doua zi de Crăciun. Magistraţii Tribunalului Hunedoara l-au condamnat pe Gabriel Vittorio Băţ la 20 de ani de închisoare pentru omor calificat asupra părinţilor săi. De asemenea, l-a obligat la plata a 1348 de lei drept despăgubiri şi la suma de 3.000 de lei cheltuieli judiciare. Sentinţa nu este definitivă.

„Soluţia poate fi contestată, cu apel în termen de 10 zile de la comunicare”, a informat Tribunalul Hunedoara. În seara de 26 decembrie, Gabriel Băţ şi-a ucis ambii părinţi, cu vârste de câte 85 de ani, lovindu-i cu un ciocan. Apoi a ţinut cadavrele, timp de trei zile, în camera sa. Deveanul le-a mărturisit anchetatorilor că furia cu care a comis crimele îşi avea rădăcinile în copilăria sa, în care a fost traumatizat. „Tatăl meu a fost în trecut director la sucursala judeţeană a Casei de Economii şi Consemnaţiuni. De acolo i s-a tras dorinţa aceasta de a conduce şi de a nu accepta să fie contrazis. În vitrina lui existau o mulţime de cărţi despre Hitler şi Stalin şi despre alţi tirani ai lumii, pe care el îi admira. Se purta ca un despot cu mine, spunea că nu mă ridicasem la aşteptările lui, mă ura”, a relatat Gabriel Vittorio Băţ. Deveanul şi-a continuat povestea spunând că părinţii săi au ajuns să considere că el nu merita să trăiască. „Îmi spunea că în Sparta copiii care se năşteau cu defecte grave erau aruncaţi în prăpastie, pentru a fi ucis. Spunea că şi eu, cu obezitatea de care sufăr şi cu handicapul psihic, ar fi trebuit să fiu sugrumat de mic”, a mai adăugat Gabriel Vittorio Băţ. Nu a reuşit să îi impresioneze pe magistraţi cu cele relatate.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

treisprezece + șaptesprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tânăr rănit grav în două accidente rutiere petrecute în aceeași zi         Accident rutier grav în Petroșani         Prin programul de practică organizat, Star Transmission & Star Assembly sunt „fabricanţi” de absolvenţi cu experienţă         Un agent de pază de la Spitalul Județean din Deva s-a revoltat împotriva medicilor de la Urgență         Zeci de jandarmi mobilizați pentru căutarea unei copile de 11 ani         A început expertiza pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost răniți         Guvernul şanselor ratate pentru România a fost demis!         Salonul Hunedorean al Cărții         CONCURS. “Citești și câștigi”, în plină desfășurare         PE MUNTE. Cetățeni străini, salvați de jandarmi         Tânără condamnată după ce ascuns droguri în vagin pentru a le livra deținuților         SPARG LIMITELE PENIBILULUI. CJH face turismul de rahat (la propriu) în Sarmizegetusa Regia         Ce s-a ales de fosta Școală 10 din Hunedoara, unde învățau 1.500 de elevi         Caz șocant în comuna Pui: o elevă de opt ani a fost abuzată de învățător         PRIMĂRIA DEVA. Ajutor pentru încălzirea locuinţei         CU BANI FDI. Bucureşci: Iluminat public european până de Paşte         Soarta tristă a „autostrăzii – muzeu”, părăsită de două luni         Salarii regești la Consiliul Județean Hunedoara         Deva – între destinație turistică și turismul de nișă