ÎNFRÂNGERE PENTRU VITTORIO: Deveanul care şi-a ucis părinţii a fost condamnat

hunedoara batTribunalul Hunedoara l-a condamnat pe Gabriel Vittorio Băţ pentru uciderea părinţilor săi, în a doua zi de Crăciun. Magistraţii Tribunalului Hunedoara l-au condamnat pe Gabriel Vittorio Băţ la 20 de ani de închisoare pentru omor calificat asupra părinţilor săi. De asemenea, l-a obligat la plata a 1348 de lei drept despăgubiri şi la suma de 3.000 de lei cheltuieli judiciare. Sentinţa nu este definitivă.

„Soluţia poate fi contestată, cu apel în termen de 10 zile de la comunicare”, a informat Tribunalul Hunedoara. În seara de 26 decembrie, Gabriel Băţ şi-a ucis ambii părinţi, cu vârste de câte 85 de ani, lovindu-i cu un ciocan. Apoi a ţinut cadavrele, timp de trei zile, în camera sa. Deveanul le-a mărturisit anchetatorilor că furia cu care a comis crimele îşi avea rădăcinile în copilăria sa, în care a fost traumatizat. „Tatăl meu a fost în trecut director la sucursala judeţeană a Casei de Economii şi Consemnaţiuni. De acolo i s-a tras dorinţa aceasta de a conduce şi de a nu accepta să fie contrazis. În vitrina lui existau o mulţime de cărţi despre Hitler şi Stalin şi despre alţi tirani ai lumii, pe care el îi admira. Se purta ca un despot cu mine, spunea că nu mă ridicasem la aşteptările lui, mă ura”, a relatat Gabriel Vittorio Băţ. Deveanul şi-a continuat povestea spunând că părinţii săi au ajuns să considere că el nu merita să trăiască. „Îmi spunea că în Sparta copiii care se năşteau cu defecte grave erau aruncaţi în prăpastie, pentru a fi ucis. Spunea că şi eu, cu obezitatea de care sufăr şi cu handicapul psihic, ar fi trebuit să fiu sugrumat de mic”, a mai adăugat Gabriel Vittorio Băţ. Nu a reuşit să îi impresioneze pe magistraţi cu cele relatate.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi × doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Pentru unii mumă, pentru popor ciumă         Piesa săptămânii, la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva         Elevii primesc bursele sociale pe două luni         Copilă de nouă ani lovită de mașină, în Hunedoara         Accident pe Strada Horea, din Deva. Un tânăr a fost rănit         Au furat economiile de-o viață ale unei femei         Trei hunedoreni acuzați că au jefuit un pensionar         Bărbat arestat pentru înșelăciune, în județul Hunedoara         Fântânile localnicilor din zona Vața de Jos sunt curățate de pompieri         A doua etapă de dezinsecție terestră din acest an, la Deva!         Cod portocaliu de ploi torențiale, vijelii și grindină         Hoț prins la Orăștie         PICTURĂ PE STICLĂ REPREZENTÂND SFINȚII APOSTOLI PETRU ȘI PAVEL         Circulația s-a deblocat pe DJ 668, la Streisângeorgiu         Vizitează județul Hunedoara și locurile sale de poveste         Mircea Moloț: „Faptul că PNL trâmbițează un așa zis program de relansare economică nu este deloc rău. Rău este că…”         Șofer băut, cursă periculoasă pe un bulevard din Deva         Accident grav pe Strada Mihai Eminescu, din Deva, produs de o tânără         Restricții de circulație pe autostrada A1 Timișoara – Lugoj, Lotul 2         Ce a rămas după incendiul care a mistuit fosta Școală de ucenici din combinatul Hunedoara