INFRACŢIUNI Vânzător de oale şi cuţite reţinut după ce a furat un teanc de bani

teanc baniDoi vârstnici din Hunedoara au rămas fără 60.000 de lei, după ce au primit un tânăr în locuinţă. Autorul infracţiunii a profitat de neatenţia celor doi hunedoreni şi a plecat cu teancul de bani al acestora.

Poliţiştii au identificat autorul unui furt de 60.000 de lei. Victimele infracţiunii sunt o familie de pensionari din Hunedoara. Un vârstnic de 81 de ani s-a plâns poliţiştilor că a fost acostat de hoţ pe o stradă a municipiului. Tânărul de 33 de ani a reuşit să îl convingă pe pensionar că îi va vinde un set de tigăi şi cuţite cu suma de 200 de lei. Cei doi s-au deplasat apoi la locuinţa pensionarului şi în timp ce îi erau prezentate bunurile, bătrânul a scos un teanc de 60.000 de lei, din care i-a dat gaborului suma de 200 de lei pentru setul achiziţionat. Restul de bani au fost lăsaţi pe masă, fiind supravegheaţi de soţia hunedoreanului, o femeie în vârstă de 90 de ani.

De la oale şi cuţite la cătuşe

Vânzătorul a profitat ne neatenţia celor doi soţi şi a sustras teancul de bani de pe masă, apoi a părăsit apartamentul. „În urma activităţilor investigative efectuate, poliţiştii l-au identificat  pe prezumtivul autor al furtului în persoana lui Gaşpar G., de 33 de ani, din judeţul Mureș, pe numele căruia a fost întocmit dosar penal pentru furt”, a declarat inspectorul principal Bogdan Niţu, de la IPJ Hunedoara.

Poliţiştii le recomandă hunedorenilor să evite să primească persoane străine în locuinţe şi să evite, de asemenea, să îşi afişeze bunurile personale de valoare în faţa unor necunoscuţi care le trec pragul.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Veste bună pentru turiștii din Retezat         Americanii și canadienii au explorat Ținutul Pădurenilor         40 de locuințe ANL pentru tineri vor fi construite în Călan         Doi șoferi din Deva au fost prinși drogați la volan         Copil lovit de mașină pe bulevard         Șofer de autotren la un pas de tragedie         CJH A COMIS-O ŞI ACUM STĂ DE CHIBIŢ. Gunoierul Brai – Cata, repudiat în Deva, Hunedoara, Simeria şi Orăştie         Târgul de fete de pe Muntele Găina – 2019 (VIDEO)         Spitalul Județean de Urgență din Deva are în stoc ser antiviperin în caz de urgență         Scene groaznice pe DN 7: un motociclist a izbit frontal un autotren (VIDEO)         Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute