INFRACŢIUNI Vânzător de oale şi cuţite reţinut după ce a furat un teanc de bani

teanc baniDoi vârstnici din Hunedoara au rămas fără 60.000 de lei, după ce au primit un tânăr în locuinţă. Autorul infracţiunii a profitat de neatenţia celor doi hunedoreni şi a plecat cu teancul de bani al acestora.

Poliţiştii au identificat autorul unui furt de 60.000 de lei. Victimele infracţiunii sunt o familie de pensionari din Hunedoara. Un vârstnic de 81 de ani s-a plâns poliţiştilor că a fost acostat de hoţ pe o stradă a municipiului. Tânărul de 33 de ani a reuşit să îl convingă pe pensionar că îi va vinde un set de tigăi şi cuţite cu suma de 200 de lei. Cei doi s-au deplasat apoi la locuinţa pensionarului şi în timp ce îi erau prezentate bunurile, bătrânul a scos un teanc de 60.000 de lei, din care i-a dat gaborului suma de 200 de lei pentru setul achiziţionat. Restul de bani au fost lăsaţi pe masă, fiind supravegheaţi de soţia hunedoreanului, o femeie în vârstă de 90 de ani.

De la oale şi cuţite la cătuşe

Vânzătorul a profitat ne neatenţia celor doi soţi şi a sustras teancul de bani de pe masă, apoi a părăsit apartamentul. „În urma activităţilor investigative efectuate, poliţiştii l-au identificat  pe prezumtivul autor al furtului în persoana lui Gaşpar G., de 33 de ani, din judeţul Mureș, pe numele căruia a fost întocmit dosar penal pentru furt”, a declarat inspectorul principal Bogdan Niţu, de la IPJ Hunedoara.

Poliţiştii le recomandă hunedorenilor să evite să primească persoane străine în locuinţe şi să evite, de asemenea, să îşi afişeze bunurile personale de valoare în faţa unor necunoscuţi care le trec pragul.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Autostrada Lugoj – Deva. Au început lucrările de reparații la Podul peste Mureș         Accident pe Calea Zarandului din Deva         Unde se vând brazi pe domeniul public în Deva         Biserica „Sfântul Ierarh Spiridon” din municipiul Hunedoara și-a sărbătorit hramul         O nouă prelevare de organe a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva         Dotări noi la secția de Obstetrică – Ginecologie în spitalul din Hunedoara         Adrian David a fost numit administrator public al Devei         Renoir, poet al culorii         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele elevilor au intrat în conturile școlilor         Cel mai bun an pentru Castelul Corvinilor         Tânăr condamnat după ce a jefuit un elev în Hunedoara         IULIU WINKLER: “Exodul creierelor, un fenomen care va afecta structural întreaga UE”         Carmen Hărău: “Pensiile speciale legiferate de PSD sunt o palmă dată celor care au muncit din greu!”         Tragedie pe DN 7, în apropiere de Deva: doi oameni au murit         Tineri prinși la furat         Razii în piețele Hunedoarei         Petarde confiscate de polițiști         RAR Hunedoara construiește un sediu nou în Parcul Industrial         ÎNVESTIREA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: “Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Cât au cheltuit primăriile din județ pentru cadourile oferite copiilor de sărbători