INFRACŢIUNI Hoţi prinşi la furat în apartamentul unui hunedorean

infractiuniDoi tineri din municipiul Hunedoara au fost prinşi în flagrant de poliţişti, după ce au escaladat fereastra unui apartament din localitate, cu scopul de a fura bunuri din locuinţă.

Un hunedorean a sunat la Poliţie după ce a observat, în jurul orei 5:00 dimineaţa, doi hoţi care au intrat pe fereastra unui apartament de pe Strada Laminatorului. Un echipaj de Poliţie s-a deplasat de urgenţă la faţa locului. Cei doi hoţi au fost aşteptaţi la ieşirea din apartament, în faţa aceleiaşi ferestre pe care au intrat. Au ieşit cu sacoşele de bunuri furate din apartament, însă au ajuns în faţa poliţiştilor.

„Cei doi tineri, din Hunedoara, ambii cu vârste de 24 de ani, au fost prinşi şi vor fi cercetaţi pentru furt calificat. Bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite părţii vătămate”, a precizat inspectorul principal Bogdan Niţu, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 + 7 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
„HUNEDOARA PE MÂINI BUNE”. ALDE Hunedoara intră în alegeri cu candidaţi proprii         Un liceu din Hunedoara, târât prin noroi de prorpiul dascăl         TEATRU. Iadul din vecini, INFERNUL         Unde se pot adresa hunedorenii pentru sesizări și informații despre coronavirus         Comunicat de presă – „Conservare, restaurare la Amfiteatrul din cadrul sitului arheologic Ulpia Traiana Sarmizegetusa“ Cod SMIS 124110         Achiziții importante la spitalul din Orăștie, pe fonduri UE         Lucrări de cadastrare în șase comune, din fonduri europene         Tânăr pianist devean, câştigător al concursului „Prietenii muzicii”         Prima trupă pop-opera din România, în concert la Deva         Dosarul controversatei retrocedări a Retezatului. 10 ani de proces, șir nesfârșit de amânări         Ce drumuri au intrat în șantier în Ținutul Pădurenilor. Vadu Dobrii are șansa ieșirii din izolare         Momente cumplite pentru două adolescente și pentru o femeie din Lupeni         Spitalul județean din Deva a intrat în carantină         Anchetă la o școală din Brad, după ce patru eleve s-au simțit rău, iar două au ajuns la Urgențe         Spitalul din Hunedoara intră în carantină         BANII N-AU MIROS, DAR ORĂŞTIENII AU. Situaţie explozivă la Tudraş: după duhoarea porcăriei urmează putoarea de hoit ars         Investiție în educație. Clădire nouă pentru laboratorul de robotică de la Liceul „Traian Lalescu”         Soluție agreată pentru Termocentrala Mintia: preluarea de către Primăria Deva sau CJ Hunedoara         PSD nu-i lasă pe liberali să dărâme Guvernul Orban II         PLUS și-a desemnat candidatul pentru Primăria Hațeg