INFRACŢIUNI Adolescent prins după ce a furat un telefon şi a cerut recompensă

dffePoliţiştiiau organizat un flagrant unui tânăr de 16 ani din oraşul Călan, care a furat un telefon mobil şi a cerut părinţilor victimei jefuite bani în schimbul acestuia.

Infracţiunea a fost reclamată de mama unui elev din Călan. Aceasta le-a spus poliţiştilor că în timp ce fiul său se afla în sala de sport a Casei de cultură din localitate, i-a fost furat telefonul mobil în valoare de circa 500 de euro, pe care l-a uitat pe o bancă.

După ce a depus sesizarea, femeia a trimis un mesaj pe telefonul fiului ei, pentru a încerca să îl recupereze, Două ore mai târziu, ea a primit un alt mesaj, în care i se comunica faptul că telefonul îi va fi restituit, doar dacă plăteşte o recompensă de 450 de lei.

„Poliţiştii au constituit o echipă operativă şi s-a procedat la marcarea banilor care, conform mesajului primit, au fost introduși într-un plic, pe care femeia l-a lăsat pe scările de la intrarea în Casa de Cultură a Sindicatelor. În urma organizării flagrantului, a fost identificat un adolescent de 16 ani, din Călan, care avea asupra sa telefonul mobil sustras părţii vătămate, precum și plicul conţinând banii marcați. Minorul este cercetat pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, prejudiciul în valoare de 500 euro fiind recuperat”, a declarat Adriana Voina, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara .

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaptesprezece + 10 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident grav pe DN 76 Deva – Brad         Încep lucrările de anvelopare la Blocul 13A, strada Mihai Eminescu         Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene         Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva