INDECENȚA PLĂTITĂ. Polițist sancționat de IPJ Hunedoara după o răzbunare a fostei iubire

Mai multe imagini în care este înfăţişat, în ipostaze indecente, poliţistul hunedorean Adrian Ancheş, şeful Postului de Poliţie Crişcior, au fost publicate pe Facebook, pe un cont creat sub numele „Poliţistul Pilot”. Fotografiile au fost realizate, pe timp de vară, de fosta iubită a poliţistului şi îl arată pe acesta dezbrăcat complet, la iarbă verde, făcând gesturi indecente.

Contul de pe Facebook a fost şters în cursul zilei de sâmbătă, însă reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara susţin că bărbatul a fost sancţionat disciplinar pentru comportamentul său. „El a fost cercetat pentru prima dată în urmă cu şase luni şi sancţionat printr-o măsură admninistrativ preventivă, după ce ni s-a adus la cunoştinţă existenţa acestor fotografii,  iar după apariţia lor în mediul virtual, este din nou cercetat disciplinar”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara. Reprezentantul IPJ Hunedoara a precizat că poliţistul este din nou cercetat după ce conducerea instituţiei s-a autosesizat şi în urma unor înregistrări video cu polţistul. Şeful de post nu a putut fi contactat pentru a oferi explicaţii pentru fotografii.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
FIRMA MERGE GREU ŞI POTICNIT. Protest la Termocentrala Mintia pe tema majorărilor salariale         Adolescentă tâlhărită în Petroșani         Centenar Alexandru Vlahuță         Dezastrul anunțat la Sarmizegetusa Regia         Clădirea fantomă din Parcul Corvin a fost pusă la pământ într-o săptămână         Comunicat de presă – SC KRYSTAL TURISM SRL: ,,CONSTRUIRE VILĂ TURISTICĂ ȘI FILIGORIE”         ALEGERI. PSD a câștigat în Valea Jiului și la Brad, dar a pierdut la Hunedoara și Orăștie         AȚI VĂZUT-O? Tânără din Lupeni, dată dispărută         Devean lăsat fără banii de pe card         Probleme la nodul rutier Simeria Veche, de pe Autostrada Deva – Orăștie         Semnal editorial: A apărut ediţia 40 a revistei “Vitralii – Lumini și umbre”. Ecouri și dezvăluiri noi         „Ziua Curăţeniei”. Angajaţii DRÄXLMAIER au strâns trei tone de gunoaie de pe malurile Cernei         Accident pe bulevard în Hunedoara         Alegeri prezidențiale 2019. Cum s-a votat în județul Hunedoara. Iohannis pe primul loc         Alegeri prezidențiale 2019. Câți hunedoreni au votat duminică         Incendiu la un depozit de cărbune al preparaţiei Coroieşti din Vulcan         Ai o bucatarie mica? Tips & Tricks pentru a o organiza intr-un mod eficient!         Rușine! În ultima zi de guvernare, PSD a angajat ca director general la Societatea de Închidere a Minelor pe președintele PSD Petrila!         ”Comorile naturii” 2019. Elevi din 20 de localităţi s-au întrecut în cunoştinţe despre ariile protejate         VORBE, NU FAPTE! Protest cetăţenesc în Sântandrei, la „Zebra Morții”. Un an de când CJ Hunedoara a trâmbiţat un giratoriu care n-a mai apărut