Incoruptibilă şi în vremuri grele, Titiana Tămaş, numele unui om cinstit

Deşi în portmoneu se găsea poate, salariul ei pe un an de zile, Titiana Tămaş a predat banii la poliţie. Marţi, proprietara portmoneului l-a recuperat mulţumindu-i cu lacrimi în ochi Titianei pentru binele care i l-a făcut. Gestul făcut de Titiana Tămaş este un exemplu pentru oricine. Dacă ar exista mai mulţi oameni ca şi ea, cu siguranţă am trăi într-o Românie mai bună

MAIN mare

A ajuns o ştire de presă gestul pe care l-am considera banal în alte vremuri. Acela de a returna proprietarului un obiect valoros găsit pe stradă. Printre duiumul de  modele imorale,  însă,  cinstea învinge câteodată, dovadă că nu e totul pierdut. Este şi cazul unei vânzătoare de la un chioşc alimentar care a predat autorităţilor un portofel în care se găsea, poate, salariul ei pe un an de zile.   Proprietara  care şi-a pierdut portofelul cu 2.300 de euro a venit ieri dimineaţă la sediul Poliţiei Locale din Deva ca să îşi recupereze banii. Cu ochii în lacrimi de fericire femeia i-a mulţumit angajatei de la magazin, pentru binele pe care i l-a făcut. Titiana Tămaş, persoana care a găsit portmoneul ne-a povestit cum s-au desfăşurat lucrurile.

 

A uitat portmoneul sub tejghea

“Doamna respectivă a venit, a cumpărat un pachet de ţigări. Mi-a dat o bancnotă de 50 de lei, i-am dat restul, după care a plecat. La un moment dat am ieşit afară să îmi verific frigiderele şi am găsit un portmoneu sub tejghea. L-am luat şi l-am pus în geam în speranţa că îl va vedea cine l-a pierdut”, spune Titiana Tămaş, femeia care a descoperit portmoneul.

Pentru că nimeni nu a apărut ca să îl ceară şi pentru că a văzut trecând pe stradă un poliţist local, femeia i-a cerut acestuia ajutorul pentru identificarea persoanei care a pierdut banii. Gestul făcut de Titiana Tămaş este un exemplu pentru oricine. Dacă ar exista mai mulţi oameni ca şi ea, cu siguranţă am trăi într-o lume mai bună.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

douăzeci − 20 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Teren sintetic de sport în curtea Școlii generale 7, din Hunedoara         Casa de cultură din Hunedoara va fi iluminată arhitectural. Reabilitarea mai așteaptă         Câte cazuri de Covid 19 mai sunt „active” în județul Hunedoara         Cadavrul unei femei, găsit în spatele unui bloc, din Hunedoara         Anchetă penală după ce o călugăriță l-a acuzat de hărțuire pe bărbatul care a întrerupt slujba la Mănăstirea Jieț         Covid 19. Situația la unitățile spitalicești și centrele rezidențiale din subordinea CJ Hunedoara         Măgura Călanului, cariera dacică uitată de autorități         Accident rutier la Ohaba, pe DN 68 A Deva – Lugoj. Un autotren s-a răsturnat         Încă un deces al unei hunedorence infectată cu noul coronavirus         Daria Călugăru, finalistă la „Românii au talent”. Eleva din Deva are nevoie de susținerea noastră         Minologhion din secolul al XVIII-lea, restaurat la Muzeul Civilizației Dacice și Romane         Accident rutier pe șoseaua Simeria – Hațeg         Contrabandă cu țigări în Petroșani         Bogdănel Nițu, lăsat fără mașina de lux. Mesajul fostului cap al lumii interlope din Deva         Reacția Patriarhiei, după scandalul iscat la biserica din Jieț         CJ Hunedoara a numit o conducere nouă la SJU Deva         Rețea importantă de traficanți de droguri, pedepsită cu închisoarea         Scandal la o mănăstire din județul Hunedoara         Barajul Gura Apelor, locul de vis din inima Retezatului, invadat de turiști la sfârșit de săptămână         Criminal capturat de Poliție în Uricani. A împușcat doi marocani