Incoruptibilă şi în vremuri grele, Titiana Tămaş, numele unui om cinstit

Deşi în portmoneu se găsea poate, salariul ei pe un an de zile, Titiana Tămaş a predat banii la poliţie. Marţi, proprietara portmoneului l-a recuperat mulţumindu-i cu lacrimi în ochi Titianei pentru binele care i l-a făcut. Gestul făcut de Titiana Tămaş este un exemplu pentru oricine. Dacă ar exista mai mulţi oameni ca şi ea, cu siguranţă am trăi într-o Românie mai bună

MAIN mare

A ajuns o ştire de presă gestul pe care l-am considera banal în alte vremuri. Acela de a returna proprietarului un obiect valoros găsit pe stradă. Printre duiumul de  modele imorale,  însă,  cinstea învinge câteodată, dovadă că nu e totul pierdut. Este şi cazul unei vânzătoare de la un chioşc alimentar care a predat autorităţilor un portofel în care se găsea, poate, salariul ei pe un an de zile.   Proprietara  care şi-a pierdut portofelul cu 2.300 de euro a venit ieri dimineaţă la sediul Poliţiei Locale din Deva ca să îşi recupereze banii. Cu ochii în lacrimi de fericire femeia i-a mulţumit angajatei de la magazin, pentru binele pe care i l-a făcut. Titiana Tămaş, persoana care a găsit portmoneul ne-a povestit cum s-au desfăşurat lucrurile.

 

A uitat portmoneul sub tejghea

“Doamna respectivă a venit, a cumpărat un pachet de ţigări. Mi-a dat o bancnotă de 50 de lei, i-am dat restul, după care a plecat. La un moment dat am ieşit afară să îmi verific frigiderele şi am găsit un portmoneu sub tejghea. L-am luat şi l-am pus în geam în speranţa că îl va vedea cine l-a pierdut”, spune Titiana Tămaş, femeia care a descoperit portmoneul.

Pentru că nimeni nu a apărut ca să îl ceară şi pentru că a văzut trecând pe stradă un poliţist local, femeia i-a cerut acestuia ajutorul pentru identificarea persoanei care a pierdut banii. Gestul făcut de Titiana Tămaş este un exemplu pentru oricine. Dacă ar exista mai mulţi oameni ca şi ea, cu siguranţă am trăi într-o lume mai bună.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
CNAIR reclamă defecte și degradări pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj -Deva         (P) Igienizarea covorului din casa – mentinerea sanatatii intregii familii         (P) Cearta în familie, una dintre cele mai neobișnuite situații pentru care ai putea avea nevoie de-un împrumut         Castelul Corvinilor a intrat în șantier         Accident grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Un tânăr a furat o mașină și a provocat un accident         PĂREREA SPECIALISTULUI NICULESCU. Este sau nu este fierul vechi adevărata miză la Mintia?         Carmen Hărău : „ Dăncilă a plecat, dar PSD a rămas!”         Drumul județean spre cetățile dacice se dezintegrează vizibil         Imagini spectaculoase cu lupul care a dat târcoale unui grup de turişti în Retezat         Spargere la Kaufland Petroșani         Prețuri promoționale la operațiile de cataractă și dioptrii, cu cele mai bune cristaline multifocale, la Opticline Dr. Angelescu         Un bărbat a murit după ce s-a prăbușit de pe schela unui bloc         Strada Constantin Dobrogeanu Gherea din Hunedoara este modernizată         Povestea comorii fabuloase a regelui Decebal         Toate drumurile duc la Salonul Hunedorean al Cărţii         UNA DE “MAGNA CUM LAUDE” LA CJH: Galeriile de Artă „FORMA” devin o bijuterie arhitecturală         Prinși la furat de băutură și țigări         Drumul Național 7A va intra în reparații capitale. Primele lucrări de reabilitare au început         Incendiu puternic în Geoagiu. Un om a murit