Închiriat Universităţii Craiova. Stadionul Jiul Petroşani va „purta” echipament alb –albastru

Stadionul Jiul Petroşani va găzdui meciurile echipei de suflet a oltenilor, Universitatea Craiova. În acelaşi timp, la bugetul local vor intra fonduri importante.

jiul.petroConsilierii locali din Petroşani au fost de acord cu solicitarea Consiliului de Administraţie al Universităţii Craiova privind închirierea stadionului pentru meciurile oficiale ale echipei de Divizia B. De asemenea, cei care au în administrare baza sportivă de la Petroşani şi-au dat acceptul. „ Cei de la Universitatea Craiova, echipa de fotbal care este în divizia B, vor să le închiriem stadionul Jiul pentru a desfăşura aici meciurile de acasă. Avem şedinţă de consiliul local pentru a discuta aprobarea asocierii în participaţiune cu Universitatea Craiova SA. Este vorba despre punerea la dispoziţie a stadionului în zilele în care sunt meciuri. Ei ar urma să plătească o chirie către noi de 1000 de euro plus TVA la meciurile oficiale, 500 de euro plus TVA la meciurile amicale şi 25 la sută din valoarea biletelor încasate”, a declarat  primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob-Ridzi. Închirierea bazei sportive către echipa lui Adrian Mititelu nu încurcă cu nimic planurile de reînscriere a echipei din Luncă în campionat. “Nu se întâmplă nicio perturbare a activităţii acolo. Primirea echipei de la Craiova la Petroşani nu exclude în niciun fel demersurile pentru ca noi să avem o echipă de fotbal în Liga a IV-a, la Jiul. Nu se exclud una pe alta. Este o solicitare pe care noi am considerat-o benefică pentru ambele părţi. Astăzi dacă se aprobă asocierea în participaţiune, din toamna acestui an Universitatea Craiova îşi va desfăşura meciurile la Petroşani”, a explicat Iacob – Ridzi.

De precizat că Universitatea Craiova avea nevoie urgentă de o locaţie unde să dispute meciurile, după ce a rămas fără stadionul din Craiova.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei × doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”         Grădină urbană pe fonduri UE în zona Grigorescu         O tură de o zi, pe aici, pe-aproape: Deva – Râpa Roșie – Alba Iulia – Ampoița – Giardini di Zoe         Contracte de 15 milioane de euro. Cele mai vizitate monumente istorice din Hunedoara reabilitate pe fonduri UE         CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj