Închiriat Universităţii Craiova. Stadionul Jiul Petroşani va „purta” echipament alb –albastru

Stadionul Jiul Petroşani va găzdui meciurile echipei de suflet a oltenilor, Universitatea Craiova. În acelaşi timp, la bugetul local vor intra fonduri importante.

jiul.petroConsilierii locali din Petroşani au fost de acord cu solicitarea Consiliului de Administraţie al Universităţii Craiova privind închirierea stadionului pentru meciurile oficiale ale echipei de Divizia B. De asemenea, cei care au în administrare baza sportivă de la Petroşani şi-au dat acceptul. „ Cei de la Universitatea Craiova, echipa de fotbal care este în divizia B, vor să le închiriem stadionul Jiul pentru a desfăşura aici meciurile de acasă. Avem şedinţă de consiliul local pentru a discuta aprobarea asocierii în participaţiune cu Universitatea Craiova SA. Este vorba despre punerea la dispoziţie a stadionului în zilele în care sunt meciuri. Ei ar urma să plătească o chirie către noi de 1000 de euro plus TVA la meciurile oficiale, 500 de euro plus TVA la meciurile amicale şi 25 la sută din valoarea biletelor încasate”, a declarat  primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob-Ridzi. Închirierea bazei sportive către echipa lui Adrian Mititelu nu încurcă cu nimic planurile de reînscriere a echipei din Luncă în campionat. “Nu se întâmplă nicio perturbare a activităţii acolo. Primirea echipei de la Craiova la Petroşani nu exclude în niciun fel demersurile pentru ca noi să avem o echipă de fotbal în Liga a IV-a, la Jiul. Nu se exclud una pe alta. Este o solicitare pe care noi am considerat-o benefică pentru ambele părţi. Astăzi dacă se aprobă asocierea în participaţiune, din toamna acestui an Universitatea Craiova îşi va desfăşura meciurile la Petroşani”, a explicat Iacob – Ridzi.

De precizat că Universitatea Craiova avea nevoie urgentă de o locaţie unde să dispute meciurile, după ce a rămas fără stadionul din Craiova.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cincisprezece − patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tragedie la intrarea în Petroșani. Două autoturisme s-au ciocnit violent         Aniversarea Zilei Pompierilor din România la Deva         Carmen Hărău (PNL) – „Modificarea de către PSD a Programului de guvernare nu are nici legitimitate politică și nici electorală!”         Campanie educativă derulată de polițiști         Canalizarea ajunge în zona turistică de pe malul Lacului Cinciș         Blocul ANL construit în Hunedoara așteaptă o nouă investiție         Răfuială între interlopii din Valea Jiului         SE ÎNTÂMPLĂ ÎN HUNEDOARA. Prima locuinţă protejată pentru victimele violenţei domestice         Ştrandul Municipal din Deva îşi închide porţile         Consiliul Județean cumpără un autocar la un preț uriaș         Angajații de la Castelul Corvinilor acuzați de discriminare         Primăria Deva cumpără teren pentru relocarea romilor din Grigorescu         Primăria Deva cumpără 12 autobuze la mâna a doua         Deva a început încă o campanie de dezinsecţie şi deratizare         SĂNĂTATE. Consiliul Judeţean a alocat Spitalului de Urgenţă peste 300.000 lei         Asistenta tv în ipostaze provocatoare, în curtea mănăstirii Prislop         Cum arată, de fapt, zona în care CNAIR a reclamat fisuri uriașe în Autostrada Lugoj – Deva         Autostrada Lugoj – Deva nu se deschide în septembrie. Probleme grave pe Lotul 3         Un nou episod în dosarul „matriței de la Sarmizegetusa Regia”. Expertiza a stârnit controverse         DUPĂ CINCI ANI, FĂRĂ JUDECATĂ. Procurorii DNA au clasat dosarul preşedintelui Mircea Moloţ pentru abuz în serviciu