Închiriat Universităţii Craiova. Stadionul Jiul Petroşani va „purta” echipament alb –albastru

Stadionul Jiul Petroşani va găzdui meciurile echipei de suflet a oltenilor, Universitatea Craiova. În acelaşi timp, la bugetul local vor intra fonduri importante.

jiul.petroConsilierii locali din Petroşani au fost de acord cu solicitarea Consiliului de Administraţie al Universităţii Craiova privind închirierea stadionului pentru meciurile oficiale ale echipei de Divizia B. De asemenea, cei care au în administrare baza sportivă de la Petroşani şi-au dat acceptul. „ Cei de la Universitatea Craiova, echipa de fotbal care este în divizia B, vor să le închiriem stadionul Jiul pentru a desfăşura aici meciurile de acasă. Avem şedinţă de consiliul local pentru a discuta aprobarea asocierii în participaţiune cu Universitatea Craiova SA. Este vorba despre punerea la dispoziţie a stadionului în zilele în care sunt meciuri. Ei ar urma să plătească o chirie către noi de 1000 de euro plus TVA la meciurile oficiale, 500 de euro plus TVA la meciurile amicale şi 25 la sută din valoarea biletelor încasate”, a declarat  primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob-Ridzi. Închirierea bazei sportive către echipa lui Adrian Mititelu nu încurcă cu nimic planurile de reînscriere a echipei din Luncă în campionat. “Nu se întâmplă nicio perturbare a activităţii acolo. Primirea echipei de la Craiova la Petroşani nu exclude în niciun fel demersurile pentru ca noi să avem o echipă de fotbal în Liga a IV-a, la Jiul. Nu se exclud una pe alta. Este o solicitare pe care noi am considerat-o benefică pentru ambele părţi. Astăzi dacă se aprobă asocierea în participaţiune, din toamna acestui an Universitatea Craiova îşi va desfăşura meciurile la Petroşani”, a explicat Iacob – Ridzi.

De precizat că Universitatea Craiova avea nevoie urgentă de o locaţie unde să dispute meciurile, după ce a rămas fără stadionul din Craiova.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 + 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara         Mircia Muntean și-a găsit de lucru         CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat         Aparatul RMN de la SJU Deva funcționează         Detalii noi în cazul scandalului care a cutremurat cartierul Micro 5 – Hunedoara         Polițiști trimiși în judecată într-un dosar de proxenetism și abuz în serviciu         Lucrările de reparații a rețelei stradale din Deva au fost scoase la licitație         Tăiere ilegală de arbori         Spărgătorul unui magazin, prins la Vulcan         Scandal monstru pe o stradă din Hunedoara         36 de pacienți suspecți „COVID-19” internați la Spitalul Județean de Urgență din Deva         Florin Oancea: „Am intrat în linie dreaptă pentru achiziționarea imobilului Astoria”         Calea ferată Simeria – Hunedoara, abandonată de doi ani