Începe procesul ucigaşului din Vulcan

Criminalul din Vulcan, care la începutul lunii aprilie a omorât cu sânge rece doi tineri av fi judecat de magistraţii din Hunedoara. Judecătorii au analizat în camera preliminară actele de urmărire penală efectuate în acest caz şi au dispus începerea judecăţii.

barbutiMagistraţii Tribunalului Hunedoara au dispus începerea judecăţii în cazul lui Cosmin Bărbuţi, după ce au analizat în camera preliminară actele de urmărire penală. Potrivit soluţiei pronunţate miercuri, s –a „constatat legalitatea sesizării instanţei şi a administrării probelor şi efectuării actelor de urmărire penală” şi, totodată,  s-a dispus începerea judecăţii, cu termen la data de 18 iunie. Bărbuţi, ucigaşul din barul Madness, se află după gratii, după ce judecătorul de caz a respins cererea de revocare a măsurii arestării preventive formulată de inculpat şi înlocuirea acesteia cu măsura preventivă a controlului judiciar ori cu cea a arestului la domiciliu.

Reamintim că, la începutul lunii aprilie, un dublu omor a îngrozit municipiul Vulcan. Un tânăr de 24 de ani, Cosmin Bărbuţi, a băut prea mult, iar mai apoi s-a luat la ceartă cu un alt client al localului respectiv. A văzut negru în faţa ochilor, s-a ridicat de pe scaun, a plecat acasă şi s-a întors cu o rangă şi un cuţit de mari dimensiuni, pe care l-a înfipt fără să clipească în primii oameni care i-au ieşit în cale în faţa localului respectiv, adică bodyguardul Claudiu Blaj (26 de ani) şi patronul barului, Robert Otescu (24 de ani). Claudiu a murit pe loc, după ce i-a fost secţionată artera femurală, iar Robert s-a stins pe un pat de spital la Timişoara, acolo unde a fost transportat cu un elicopter SMURD, după ce criminalul i-a înfipt cuţitul în burtă, atingându-i ficatul.

Comentarii FB

comentarii
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului