Începe Campionatul Național de Fudokan, la Deva

Sfârşitul acestei săptămâni va reuni, la Sala Sporturilor din Deva, peste 200 sportivi – copii, cadeţi, juniori, tineret şi seniori – ai cluburilor de Karate Tradiţional din zona de vest a ţării. Sportivii debutanți sau consacraţi de la 16 cluburi se vor întrece în cadrul ediţiei cu numărul 28 a Campionatului Naţional Fudokan. Evenimentul este înscris  în calendarul oficial al Federaţiei Române de Karate Tradiţional  şi se desfăşoară sub egida Ministerului Tineretului şi Sportului.

Organizatorii, Federaţia Română de Karate Tradiţional (FRKT) şi CS Ronin Deva, vor asigura condiţiile necesare bunei desfăşurări a acestor întreceri, dar şi premiile care se vor acorda primilor clasaţi la fiecare secţiune în parte.  Probele competiţiei sportive vor avea loc sâmbătă şi duminică, de la ora 10.00, deschiderea oficială fiind programată să aibă loc sâmbătă, la ora 15:00. Misiunea arbitrilor va fi dificilă, aceștia trebuind să acorde punctajul care va stabili învingătorii care vor participa la campionatul naţional, ce va avea loc în luna aprilie, la Iași. Toţi iubitorii acestui sport sunt invitaţi să asiste la probele de concurs (kata, kumite), intrarea fiind liberă.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci − 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Mii de puieți de păstrăv eliberați în apele Retezatului         Locurile din Parcul Național Retezat unde camparea este permisă         Cum este căutat tânărul dispărut în apele Lacului Cinciș         Jandarmii montani au fost chemați în ajutorul unor turiști înspăimântați de urs         Tânără din Germania rătăcită pe crestele Retezatului         Autostrada Lugoj – Deva. Cum rezistă „Dealul Liliecilor” la un an de la finalizarea lucrărilor         A doua zi de căutări a tânărului înghițit de apele Lacului Cinciș         Accident rutier la Sântandrei, pe DN 7         Patron din Hunedoara ridicat de Poliție, după ce s-a opus controalelor în complexul său de pe Lacul Cinciș         Copil de un an rănit într-un accident rutier pe DN 7, la intrare în Deva         Accident pe calea ferată: autoturism lovit de tren         Tânăr căutat după ce ar fi dispărut în apele Lacului Cinciș         Taxele de studii pentru învățământul de stat nu vor opri tinerii absolvenți să plece din România         Primarul Marcel Goia, diagnosticat cu noul coronavirus         Mircea Moloț: „Hunedoara trebuie să meargă mai departe!”         A fost găsit trupul fetei de 6 ani, înecată în canalul Streiului         Motociclist lovit de mașină pe DN 7, la Simeria         O CATARAMĂ DIN FIER DESCOPERITĂ LA ARDEU         Fetiță de 9 ani lovită de mașină         Guvernul României a alocat 34,1 milioane lei pentru acoperirea pagubelor produse de inundații în județul Hunedoara.