Începe Campionatul Național de Fudokan, la Deva

Sfârşitul acestei săptămâni va reuni, la Sala Sporturilor din Deva, peste 200 sportivi – copii, cadeţi, juniori, tineret şi seniori – ai cluburilor de Karate Tradiţional din zona de vest a ţării. Sportivii debutanți sau consacraţi de la 16 cluburi se vor întrece în cadrul ediţiei cu numărul 28 a Campionatului Naţional Fudokan. Evenimentul este înscris  în calendarul oficial al Federaţiei Române de Karate Tradiţional  şi se desfăşoară sub egida Ministerului Tineretului şi Sportului.

Organizatorii, Federaţia Română de Karate Tradiţional (FRKT) şi CS Ronin Deva, vor asigura condiţiile necesare bunei desfăşurări a acestor întreceri, dar şi premiile care se vor acorda primilor clasaţi la fiecare secţiune în parte.  Probele competiţiei sportive vor avea loc sâmbătă şi duminică, de la ora 10.00, deschiderea oficială fiind programată să aibă loc sâmbătă, la ora 15:00. Misiunea arbitrilor va fi dificilă, aceștia trebuind să acorde punctajul care va stabili învingătorii care vor participa la campionatul naţional, ce va avea loc în luna aprilie, la Iași. Toţi iubitorii acestui sport sunt invitaţi să asiste la probele de concurs (kata, kumite), intrarea fiind liberă.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
ÎNVESTIREA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: “Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Cât au cheltuit primăriile din județ pentru cadourile oferite copiilor de sărbători         Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean”. Demonstraţie de robotică la Deva         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele școlare         16 transportatori rutieri din județul Hunedoara au fost controlați de inspectorii de muncă         Percheziţii domiciliare în 4 judeţe şi un prejudiciu de peste 25.000 de lei recuperat de poliţiştii hunedoreni         Tragedia care a cutremurat Hunedoara. Trupul pompierului Dragoș Petru și al fratelui său au fost aduse acasă         Combinatul din Hunedoara a suspendat producția         ÎNVESTITURA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: „Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Mocăniţa Brad – Crișcior circulă de sărbători         Noua Politică Agricolă Comună trebuie să sprijine cât mai consistent tinerii fermieri         Vasilică Potecă, noul prefect al județului Hunedoara         LICEENII DE LA ARTE. Concert ce colinde la Biserica „Immaculata” din Deva         Florin Oancea: Termocentrala Mintia va avea cărbune pe toată durata iernii         „FAPTE NU VORBE!” Primarul Petroşaniului a adus (şi la propriu) cadouri pentru copii         Tineri răniți într-un accident pe DN 68 Hațeg – Caransebeș         Biciclist lovit de mașină în Deva         Bunuri contrafăcute confiscate de polițiști         Articole pirotehnice din clase interzise la comercializare către publicul larg, confiscate de poliţişti         Activitatea Poliției Locale Deva, în luna noiembrie 2019