Începe Campionatul Național de Fudokan, la Deva

Sfârşitul acestei săptămâni va reuni, la Sala Sporturilor din Deva, peste 200 sportivi – copii, cadeţi, juniori, tineret şi seniori – ai cluburilor de Karate Tradiţional din zona de vest a ţării. Sportivii debutanți sau consacraţi de la 16 cluburi se vor întrece în cadrul ediţiei cu numărul 28 a Campionatului Naţional Fudokan. Evenimentul este înscris  în calendarul oficial al Federaţiei Române de Karate Tradiţional  şi se desfăşoară sub egida Ministerului Tineretului şi Sportului.

Organizatorii, Federaţia Română de Karate Tradiţional (FRKT) şi CS Ronin Deva, vor asigura condiţiile necesare bunei desfăşurări a acestor întreceri, dar şi premiile care se vor acorda primilor clasaţi la fiecare secţiune în parte.  Probele competiţiei sportive vor avea loc sâmbătă şi duminică, de la ora 10.00, deschiderea oficială fiind programată să aibă loc sâmbătă, la ora 15:00. Misiunea arbitrilor va fi dificilă, aceștia trebuind să acorde punctajul care va stabili învingătorii care vor participa la campionatul naţional, ce va avea loc în luna aprilie, la Iași. Toţi iubitorii acestui sport sunt invitaţi să asiste la probele de concurs (kata, kumite), intrarea fiind liberă.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci + doisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Răfuială între interlopii din Valea Jiului         SE ÎNTÂMPLĂ ÎN HUNEDOARA. Prima locuinţă protejată pentru victimele violenţei domestice         Ştrandul Municipal din Deva îşi închide porţile         Consiliul Județean cumpără un autocar la un preț uriaș         Angajații de la Castelul Corvinilor acuzați de discriminare         Primăria Deva cumpără teren pentru relocarea romilor din Grigorescu         Primăria Deva cumpără 12 autobuze la mâna a doua         Deva a început încă o campanie de dezinsecţie şi deratizare         SĂNĂTATE. Consiliul Judeţean a alocat Spitalului de Urgenţă peste 300.000 lei         Asistenta tv în ipostaze provocatoare, în curtea mănăstirii Prislop         Cum arată, de fapt, zona în care CNAIR a reclamat fisuri uriașe în Autostrada Lugoj – Deva         Autostrada Lugoj – Deva nu se deschide în septembrie. Probleme grave pe Lotul 3         Un nou episod în dosarul „matriței de la Sarmizegetusa Regia”. Expertiza a stârnit controverse         DUPĂ CINCI ANI, FĂRĂ JUDECATĂ. Procurorii DNA au clasat dosarul preşedintelui Mircea Moloţ pentru abuz în serviciu         Sprijin din partea Episcopiei Devei și Hunedoarei la început de an școlar         REACŢII DUPĂ PICHETAREA PREFECTURII. Uzina Mecanică Orăştie, sub control încrucişat. Urmează DNA?         Florin Oancea, alături de elevii deveni         Viorica Dăncilă a deschis anul școlar la Sântamaria Orlea         Constructorii Lotului 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva au primit o decizie favorabilă în instanță împotriva CNAIR         Prima zi de școală cu DRÄXLMAIER Hunedoara