Încep înscrierile pentru admiterea la ASE București – Centrul Teritorial Deva

Academia de Studii București – Centrul Teritorial Deva organizează sesiune de admitere pentru studii universitare de licență Învățământ la Distanță, la specializarea Management.
Înscrierile vor avea loc în perioada 11-20 iulie 2018 (în zilele lucrătoare), între orele 8:00-16:00, la Centrul Teritorial Deva, din Piața Unirii, nr. 3.

Admiterea se face prin concurs, pe baza mediei generale de admitere – calculată ca medie ponderată între media obținută la Bacalaureat (70%) și media anilor de studiu (30%). De asemenea, candidații vor depune un eseu motivațional privind alegerea ASE, care va fi evaluat prin calificativul ”Admis” sau ”Respins”.

Concursul de admitere se desfășoară după următorul grafic:
-11-13 iulie și 16-20 iulie – înscrieri;
-20 iulie – afișarea listelor cu candidații înscriși și a rezultatelor obținute la eseul motivațional;
-21 iulie – depunerea contestațiilor pentru rezultatele obținute la eseul motivațional (orele 8:00-12:00) și afișarea rezultatelor finale;
-25-26 iulie (orele 8:00-16:00) – plata a jumătate din taxa anuală de școlarizare și restituirea dosarelor la cerere;
-27 iulie – afișarea listelor cu candidații admiși;
-1 octombrie – înmatricularea în anul I de studii;
-1-19 octombrie – semnarea contractelor de studii.

Taxa de școlarizare pentru anul universitar 2018-2019 este în valoare de 3.500 de lei și poate fi achitată în rate, astfel: în 25-26 iulie 2018 – 50% din taxa anuală; până la începutul semestrului al doilea – 50% din taxa anuală.

Actele necesare pentru înscriere sunt următoarele: dosar plic; diplomă de Bacalaureat (sau diplomă echivalentă cu aceasta) și foaia matricolă (sau echivalenta acesteia, din care să rezulte mediile anilor de studiu) – în original sau copii legalizate; adeverință medicală tip, eliberată de medicul de familie sau de cabinetele medicale școlare; copie după cartea de identitate; copii legalizate după certificatul de naștere și certificatul de căsătorie (dacă este cazul); două fotografii 3/4; dovada achitării taxei de înscriere – în valoare de 125 lei; declarație pe propria răspundere prin care candidatul se angajează să nu urmeze simultan mai mult de două programe de studii universitare.

Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0372.790.592 (de luni până vineri, între orele 9:00-16:00), pe adresa de e-mail asedeva2017@gmail.com și pe www.ase.ro.

Primăria Deva

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouă + 17 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tragedie la intrarea în Petroșani. Două autoturisme s-au ciocnit violent         Aniversarea Zilei Pompierilor din România la Deva         Carmen Hărău (PNL) – „Modificarea de către PSD a Programului de guvernare nu are nici legitimitate politică și nici electorală!”         Campanie educativă derulată de polițiști         Canalizarea ajunge în zona turistică de pe malul Lacului Cinciș         Blocul ANL construit în Hunedoara așteaptă o nouă investiție         Răfuială între interlopii din Valea Jiului         SE ÎNTÂMPLĂ ÎN HUNEDOARA. Prima locuinţă protejată pentru victimele violenţei domestice         Ştrandul Municipal din Deva îşi închide porţile         Consiliul Județean cumpără un autocar la un preț uriaș         Angajații de la Castelul Corvinilor acuzați de discriminare         Primăria Deva cumpără teren pentru relocarea romilor din Grigorescu         Primăria Deva cumpără 12 autobuze la mâna a doua         Deva a început încă o campanie de dezinsecţie şi deratizare         SĂNĂTATE. Consiliul Judeţean a alocat Spitalului de Urgenţă peste 300.000 lei         Asistenta tv în ipostaze provocatoare, în curtea mănăstirii Prislop         Cum arată, de fapt, zona în care CNAIR a reclamat fisuri uriașe în Autostrada Lugoj – Deva         Autostrada Lugoj – Deva nu se deschide în septembrie. Probleme grave pe Lotul 3         Un nou episod în dosarul „matriței de la Sarmizegetusa Regia”. Expertiza a stârnit controverse         DUPĂ CINCI ANI, FĂRĂ JUDECATĂ. Procurorii DNA au clasat dosarul preşedintelui Mircea Moloţ pentru abuz în serviciu