Incendiul violent la o ciupercărie din Beriu

incendiu Un localnic a sunat la 112, după ce a observat flăcările care au cuprins o clădire a fostului C.A.P. din Beriu, unde funcţiona o ciupercărie. „Ajunşi în scurtă vreme la locul intervenţiei, cei 18 pompieri, cu patru autospeciale de lucru cu apă şi spumă, au început operaţiunile de stingere a incendiului, care se manifesta la acoperişul, cu o suprafaţă de aproximativ 400 metri patraţi, al unei hale în care se afla o fermă de ciuperci, reuşind stoparea propagării focului”, a precizat căpitanul Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Reprezentanţii ISU Hunedoara susţin că incendiul a fost sesizat şi anunţat cu întârziere. Din acest motiv, flăcările s-au extins la aproape întreaga clădire ce găzduia ferma de ciuperci, în care se aflau şi echipamente pentru producerea compostului. „Intervenţia a fost, de asemenea, îngreunată de lipsa unei surse de apă în apropiere, pompierii realizând alimentarea cu apă a autospecialelor, în sistem navetă, de la un hidrant aflat la o distanţă de aproximativ un kilometru şi jumătate”, a completat căpitanul Anemona Doda.

Potrivit ISU Hunedoara, pompierii au fost implicaţi aproape trei ore în operaţiunile de stingere a incendiului şi de îndepărtare a materialelor combustibile din interiorul halei. Cauza probabilă generatoare a incendiului şi pagubele rezultate în urma acestuia sunt în curs de stabilire.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − 9 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Hunedoreni arestați pentru trafic de persoane         DECLARAȚIA LUI CĂLIN POPESCU TĂRICEANU PRIVIND SIGLA ȘI DENUMIREA PARTIDULUI ALDE ROMÂNIA         Carmen Hărău: “Politica trebuie să fie soluţia, nu problema!”         Mașina Poliției implicată într-un accident în Hunedoara         Scene șocante s-au petrecut într-un supermaket din Deva         Data inaugurării „autostrăzii – muzeu” va fi decisă la sfârșitul lunii septembrie         DE CĂPĂTUIALĂ. Şefii PSD ai judeţului scot la concurs postul lui Sălan Jnior         ÎN ANUMITE CONDIȚII. Restanțierii din Deva pot scăpa de plata penalităților         Drumarii se întorc după trei luni pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Accident soldat cu doi morți pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Accident cu mașina Poliției         Incendiu puternic la o casă din satul Baldovin         Razii ale Poliției TF în gările din județ         Spărgători de locuințe prinși în urma unor descinderi         Biciclist lovit de mașină, în Hunedoara         Concert de muzică rock în Parcul Cetăţii Deva         Prins la furat pe șantierul căii ferate         Arme confiscate în Lupeni         Prostituată jefuită pe centura Devei         Avram Iancu a renunțat la visul de a deveni președintele României