Incendiul violent la o ciupercărie din Beriu

incendiu Un localnic a sunat la 112, după ce a observat flăcările care au cuprins o clădire a fostului C.A.P. din Beriu, unde funcţiona o ciupercărie. „Ajunşi în scurtă vreme la locul intervenţiei, cei 18 pompieri, cu patru autospeciale de lucru cu apă şi spumă, au început operaţiunile de stingere a incendiului, care se manifesta la acoperişul, cu o suprafaţă de aproximativ 400 metri patraţi, al unei hale în care se afla o fermă de ciuperci, reuşind stoparea propagării focului”, a precizat căpitanul Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Reprezentanţii ISU Hunedoara susţin că incendiul a fost sesizat şi anunţat cu întârziere. Din acest motiv, flăcările s-au extins la aproape întreaga clădire ce găzduia ferma de ciuperci, în care se aflau şi echipamente pentru producerea compostului. „Intervenţia a fost, de asemenea, îngreunată de lipsa unei surse de apă în apropiere, pompierii realizând alimentarea cu apă a autospecialelor, în sistem navetă, de la un hidrant aflat la o distanţă de aproximativ un kilometru şi jumătate”, a completat căpitanul Anemona Doda.

Potrivit ISU Hunedoara, pompierii au fost implicaţi aproape trei ore în operaţiunile de stingere a incendiului şi de îndepărtare a materialelor combustibile din interiorul halei. Cauza probabilă generatoare a incendiului şi pagubele rezultate în urma acestuia sunt în curs de stabilire.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”         Grădină urbană pe fonduri UE în zona Grigorescu         O tură de o zi, pe aici, pe-aproape: Deva – Râpa Roșie – Alba Iulia – Ampoița – Giardini di Zoe         Contracte de 15 milioane de euro. Cele mai vizitate monumente istorice din Hunedoara reabilitate pe fonduri UE         CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj