Incendiul violent la o ciupercărie din Beriu

incendiu Un localnic a sunat la 112, după ce a observat flăcările care au cuprins o clădire a fostului C.A.P. din Beriu, unde funcţiona o ciupercărie. „Ajunşi în scurtă vreme la locul intervenţiei, cei 18 pompieri, cu patru autospeciale de lucru cu apă şi spumă, au început operaţiunile de stingere a incendiului, care se manifesta la acoperişul, cu o suprafaţă de aproximativ 400 metri patraţi, al unei hale în care se afla o fermă de ciuperci, reuşind stoparea propagării focului”, a precizat căpitanul Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Reprezentanţii ISU Hunedoara susţin că incendiul a fost sesizat şi anunţat cu întârziere. Din acest motiv, flăcările s-au extins la aproape întreaga clădire ce găzduia ferma de ciuperci, în care se aflau şi echipamente pentru producerea compostului. „Intervenţia a fost, de asemenea, îngreunată de lipsa unei surse de apă în apropiere, pompierii realizând alimentarea cu apă a autospecialelor, în sistem navetă, de la un hidrant aflat la o distanţă de aproximativ un kilometru şi jumătate”, a completat căpitanul Anemona Doda.

Potrivit ISU Hunedoara, pompierii au fost implicaţi aproape trei ore în operaţiunile de stingere a incendiului şi de îndepărtare a materialelor combustibile din interiorul halei. Cauza probabilă generatoare a incendiului şi pagubele rezultate în urma acestuia sunt în curs de stabilire.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − 7 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Unde trebuie purtată masca de protecție, în municipiul Hunedoara         Conducerea Consiliului Județean Hunedoara solicită măsuri urgente pentru a pregăti unitățile medicale         Sarmizegetusa Regia, vizitată cu masca de protecție pe față         Tineri reținuți în Călan, după ce au tâlhărit un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice         Cascada Clocota și Germisara, reperele stațiunii Geoagiu Băi         Copil de 6 ani rănit într-un accident pe DN 66. Familia s-a răzbunat pe șofer și pe echipajul medical         Cum a fost înființat Muzeul Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara         Scene cumplite în Călan: un bărbat a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost tâlhărit         Cadavrul tânărului dispărut de trei săptămâni în Lacul Cinciș a fost scos la suprafață         Tupeul unui șofer îl va costa scump: a lovit un polițist după ce a fost oprit în trafic         Bărbat condamnat în dosarul morții unui copil de șase ani, din Hunedoara         Polițistă atacată de o tânără într-un bloc din Hunedoara. Agresoarea, mamă a trei copii și însărcinantă, făcea chef în toiul nopții         Adolescentă răpită din Cartierul Muzicanților – Geoagiu         Carte veche din 1863, restaurată la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva         Controale ITM Hunedoara în perioada 27 iulie – 2 august 2020         Proiectul tehnic al construcției unui traseu pentru bicicliști în Deva, scos la licitație publică         Un turist și-a dat ultima suflare pe munte, în Masivul Parâng         Mircea Moloț: „Am îndrăgit mereu Țara Hațegului”         Profesori condamnați pentru purtare abuzivă față de elevi         Șase turiști rătăciți în Masivul Retezat