Incendiu violent în Hunedoara (VIDEO)

Un incendiu puternic a izbucnit la un bloc de locuinţe sociale, situat pe Strada Nicolae Bălcescu, din municipiul Hunedoara.

Cel puţin 11 persoane, dintre care trei minori au suferit intoxicaţii cu fum şi au fost preluate de echipajele de Ambulanţă, pentru a fi transportate la spital, potrivit Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara.

„S-au deplasat pe strada Nicolae Bălcescu 4 ambulanţe SAJ, 1ambulanta B2, 1 autospecială de transport victime multiple, 2 autoscări şi 2 autospeciale pentru stins incendii. Din cauza cantităţii mari de fum existente pe casa scării pompierii au evacuat 27 de persoane (14 copii, 13 adulţi). Dintre aceştia, 7 adulţi, 1 gravidă şi 3 copii uşor intoxicaţi cu fum şi cu atacuri panică au fost transportaţi la UPU Hunedora. Echipele de intervenţie au lichidat în câteva minute incendiul ce se manifestă în interiorul unui apartament la obiectele combustibile. De asemenea, s-au degradat instalaţiile electrice de pe casă scării şi au fost afectate uşile apartamentelor învecinate. Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire”, a informat ISU Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 + 18 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
DUPĂ INTERVENŢIA PREFECTULUI. Ceferiştii, amendaţi cu 60.000 de lei pentru mizeria de la Ilia         Tragedie pe DN 66, în comuna Pui         Povestea emoționantă a lui Darius, elevul premiant îngrijit de bunici         Primăria Deva premiază performanţa la învăţătură şi în sport         GICĂ POPESCU: “Tremurau chiloții pe noi când aveam deplasare la Hunedoara”         Zona Monumentului Lupeni ’29, reabilitată și modernizată         Singurul centru public din județ pentru copii cu autism funcționează la Orăștie         Dramă într-o familie din Deva. Fiica de 16 ani, dispărută fără urmă. Cine a văzut-o?         Suspiciunea de coronavirus la o femeie din Deva a fost infirmată         Copil de patru luni abandonat de propriul tată, la Poliție         Accident spectaculos produs de șoferul unui BMW. Un sat întreg a fost lăsat în beznă         Exponatul lunii februarie 2020: un aparat de fotografiat cu burduf         Dezastru în pădurile din Valea Jiului         Explicaţiile psihologului: Cum învingem singurătatea de Ziua Îndrăgostiților?         Cum poate fi dezvoltată Valea Jiului. Întâlnire cu experți internaționali, la Petrila         IULIU WINKLER: “UE are nevoie de un buget solid, fără tăierea finanțărilor Politicii de coeziune și PAC”         JUDEŢUL HUNEDOARA. Prefectul „bagă viteză” în birocraţii care se ocupă de Legile proprietăţii         ÎN PREZENŢA LUI GICĂ POPESCU. Semnarea contractului de colaborare între CS Hunedoara şi Academia Hagi         Moartea suspectă a unui localnic din Vulcan         Bărbat șantajat de vecini