Incendiu puternic la marginea Devei

Flăcările au cuprins, joi, o clădire din localitatea Cristur şi un autobuz parcat în curtea acesteia, iar fumul negru cauzat de arderi s-a ridicat deasupra satului de la marginea Devei.

Alarmaţi de bubuiturile auzite şi de faptu că flăcările se puteau extinde şi la celelalte autobuze şi microbuze din vecinătate, localnicii au sunat la 112, pentru a solicita ajutorul pompierilor. La sosirea acestora, focul era în toi, însă a fost stins în scurt timp, fără a se înregistra victime.

„La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta la un autocar cu 35 de locuri si la un atelier cu o suprafaţă de aproximativ 120 mp. Autocarul se afla în reparaţii în atelierul ce mai adăpostea lemn, unelte şi accesorii pentru reparaţii auto. Pompierii asistaţi de două autospeciale cu capacitate de 9.000 de litri au reuşit stingerea rapidă a incendiului. Au reuşit să stopeze propagarea arderii la alte două autocare şi la o casă situată în apropiere. Cel mai probabil, incendiul a fost generat de un scurtcircuit la sistemul electric al autocarului”, a informat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Pagubele materiale sunt, însă, importante.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doisprezece − șapte =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident mortal în Petroșani, pe trecerea de pietoni         Doi hunedoreni trimiși în carantină după ce nu au respectat măsurile de autoizolare         Polițistul Florin Bolosin, trecut în rezervă. Ce spune despre munca în Poliție         A fost reluată susținerea probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere         140 de ani de la înființarea Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara         Accident rutier pe Autostrada A1 Deva – Sebeș         Parcare nouă, construită la Spitalul municipal Hunedoara         Bugetare participativă: START VOT pentru ideile devenilor         Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Deva a fost deschis integral         Opticline Dr. Angelescu – Inițiativă dedicată medicilor din Spitalul Deva         Ce măsuri s-au luat în Hunedoara, înainte de întoarcerea elevilor la școală         Un muzeu al trenulețelor se deschide în Hunedoara         Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara