Incendiu puternic în Petroșani

Mai multe echipaje de pompieri au fost solicitate, miercuri, pe strada Matei Basarab, din Petroșani, pentru stingerea unui incendiu care s-a extins pe aproximativ 100 de metri patraţi la acoperişul unei vile în care se aflau 5 apartamente.


„Echipajele, alcătuite din 17 pompieri cu 5 maşini de intervenţie, au reuşit îngrădirea şi limitarea arderii la o parte din acoperiş şi stoparea propagării incendiului la întregul imobil sau la cele din vecinătate. Incendiul a afectat grav acoperişul şi podul clădirii şi a deteriorat instalaţia electrică şi plafonul celor 5 apartamente”, a informat Anemonda Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara.
Cel mai probabil, potrivit reprezentantei ISU Hunedoara, incendiul a fost generat de un scurtcircuit produs la un cablu electric cu defecţiuni sau neizolat corespunzător.

„Pe această cale vă reamintim să acordaţi o atenţie sporită instalaţiei electrice din locuinţă. Evitaţi improvizaţiile sau suprasolicitarea cu consumatori a reţelei electrice. Nu lăsaţi nesupravegheate în funcţiune radiatoare sau reşouri electrice”, informează ISU Hunedoara.

 

FOTO: ISU Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului