Incendiu puternic în centrul Devei

7244

Un incendiu a cuprins, luni, un autoturism aflat în mers în Deva, pe strada Lucian Blaga din Deva. După anunțarea evenimentului la 112, un echipaj de pompieri al Detaşamentului Deva a ajuns la fața locului.

„Incendiul se manifesta cu flacără deschisă şi degajare de fum. Șoferul a reuşit să iasă din maşină imediat după ce a observat ieşind fum de sub capotă. Bărbatul nu a suferit arsuri sau intoxicaţie cu fum şi nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Alimentat de materialele combustibile din interiorul maşinii, incendiul s-a dezvoltat cu repeziciune generând distrugerea în proportie de 90% a autovehiculului”, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Hunedoara

Pompierii au stabilit că arderea a fost cauzată de un scurtcircuit electric la un conductor neizolat corespunzător. Din cauza temperaturii ridicate au fost avariate mai multe garnituri ale unui contor de gaz pentru remedierea avariei fiind solicitat un echipaj al distribuitorului de gaz.

„Pe această cale recomandăm conducătorilor auto să verifice periodic instalaţiile electrice ale autoturismelor şi sa se asigure că nu există scurgeri de combustibil sau ulei în zona blocului motor”, a informat ISU Hunedoara.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *