Incendiu la o gospodărie din Clopotiva

428

Pompierii Detașamentului Hunedoara și ai punctelor de lucru Totești și Breatea au fost solicitați să intervină pentru localizarea și stingerea unui incendiu declanșat în camera centralei termice a unei locuințe, din localitatea Clopotiva.

Întrucât focul s-a extins cu repeziciune la o altă construcție din curtea casei, pompierii au intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă, la locul solicitării fiind alocată și o ambulanță a SAJ.

Pentru lichidarea incendiului care a afectat cele două construcții , pe o suprafață de aproximativ 200 de m², salvatorii au acționat mai mult de două ore, arderea fiind favorizată de prezența unei cantități mari de material combustibil aflat în anexe, respectiv fân și material lemnos. În urma evenimentului, două persoane au suferit atacuri de panică, fapt pentru care au fost asistate medical la fața locului, nefiind necesar transportul acestora la spital.

Din fericire, nu au existat victime, evenimentul soldându-se doar cu pagube materiale. Cauza izbucnirii incendiului este în curs de stabilire.

ISU Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *