Incendiu cu risc de explozie în Luncoiu de Jos

Pompierii au intrevenit pentru stingerea unui incendiu cu risc crescut, la in fost motel din Luncoiu de Jos. 18 butelii încărcate cu GPL şi cu bioxid de carbon se aflau în clădire.

„Pompierii brădeni au acţionat pentru evacuarea buteliilor încărcate cu GPL şi cu bioxid de carbon, însă încă înainte de ajungerea echipelor, un pompier brădean aflat în timpul liber, ajutat de mai mulţi localnici, a început operaţiunea de evacuare a buteliilor pentru evitarea unei deflagraţii. Concomitent cu acţiunea de evacuare a buteliilor, pompierii au acţionat cu patru autospeciale cu capacitate mare şi medie pentru stingerea incendiului ce s-a extins la acoperişul cu o suprafaţă de peste 250 de metri pătraţi”, a informat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

În incendiu a mai fost distrus mobilierul din cinci încăperi şi s-au degradat pereţii din rigips, ferestrele uşile şi instalaţia electrică. Cauza probabilă generatoare a incendiului pare a fi un scurtcircuit la un conductor electric, a informat ISU Hunedoara. Valoarea estimativă a pagubelor este de 80.000 de lei, iar a celor salvate de 100.000 de lei.

FOTO: ISU Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei × trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Piesa săptămânii, la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva         Elevii primesc bursele sociale pe două luni         Copilă de nouă ani lovită de mașină, în Hunedoara         Accident pe Strada Horea, din Deva. Un tânăr a fost rănit         Au furat economiile de-o viață ale unei femei         Trei hunedoreni acuzați că au jefuit un pensionar         Bărbat arestat pentru înșelăciune, în județul Hunedoara         Fântânile localnicilor din zona Vața de Jos sunt curățate de pompieri         A doua etapă de dezinsecție terestră din acest an, la Deva!         Cod portocaliu de ploi torențiale, vijelii și grindină         Hoț prins la Orăștie         PICTURĂ PE STICLĂ REPREZENTÂND SFINȚII APOSTOLI PETRU ȘI PAVEL         Circulația s-a deblocat pe DJ 668, la Streisângeorgiu         Vizitează județul Hunedoara și locurile sale de poveste         Mircea Moloț: „Faptul că PNL trâmbițează un așa zis program de relansare economică nu este deloc rău. Rău este că…”         Șofer băut, cursă periculoasă pe un bulevard din Deva         Accident grav pe Strada Mihai Eminescu, din Deva, produs de o tânără         Restricții de circulație pe autostrada A1 Timișoara – Lugoj, Lotul 2         Ce a rămas după incendiul care a mistuit fosta Școală de ucenici din combinatul Hunedoara         S-a deschis ștrandul din Hunedoara