Incendiu cu risc de explozie în Luncoiu de Jos

174

Pompierii au intrevenit pentru stingerea unui incendiu cu risc crescut, la in fost motel din Luncoiu de Jos. 18 butelii încărcate cu GPL şi cu bioxid de carbon se aflau în clădire.

„Pompierii brădeni au acţionat pentru evacuarea buteliilor încărcate cu GPL şi cu bioxid de carbon, însă încă înainte de ajungerea echipelor, un pompier brădean aflat în timpul liber, ajutat de mai mulţi localnici, a început operaţiunea de evacuare a buteliilor pentru evitarea unei deflagraţii. Concomitent cu acţiunea de evacuare a buteliilor, pompierii au acţionat cu patru autospeciale cu capacitate mare şi medie pentru stingerea incendiului ce s-a extins la acoperişul cu o suprafaţă de peste 250 de metri pătraţi”, a informat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

În incendiu a mai fost distrus mobilierul din cinci încăperi şi s-au degradat pereţii din rigips, ferestrele uşile şi instalaţia electrică. Cauza probabilă generatoare a incendiului pare a fi un scurtcircuit la un conductor electric, a informat ISU Hunedoara. Valoarea estimativă a pagubelor este de 80.000 de lei, iar a celor salvate de 100.000 de lei.

FOTO: ISU Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *