Incendiu cu o victimă şi o persoană intoxicată în municipiul Lupeni

De la începutul acestui an, echipajele de pompieri, ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Iancu de Hunedoara” al judeţului Hunedoara, au acţionat pentru stingerea a 11 incendii produse la acoperişuri şi coşuri de fum.

incendiu orastie (15)

Un incendiu cu urmări tragice s-a produs în cursul nopţii trecute în municipiul Lupeni, pe strada Viitorului, unde într-un apartament şi-a pierdut viaţa un bărbat în vârstă de 60 de ani. Echipajul de pompieri al Gărzii de intervenţie Lupeni a constatat că incendiul se manifesta doar în interiorul unei camere. După pătrunderea în imobil şi lichidarea incendiului, în camera în care s-a manifestat arderea, a fost găsit bărbatul decedat care prezenta arsuri pe mai bine de jumătate din suprafaţa corpului. Pompierii au reuşit salvarea şi evacuarea proprietarei apartamentului, care se afla în camera alăturată, o femeie în vârstă de 64 de ani, intoxicată cu fum şi gaze rezultate în urma procesului de ardere, neprezentând arsuri pe suprafaţa corporală.

Aceasta a fost predată echipajului SMURD şi transportată la UPU Lupeni. În incendiul generat de un mijloc de încălzire nesupravegheat ori supraîncălzit a ars mobila din interiorul camerei în proporţie de 80 la sută.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − 8 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Bătaie de joc pe seama unui copilaș de patru luni. Tatăl l-a părăsit, iar mama s-a spălat pe mâini de el         Au trecut 52 de ani de când Deva, Hunedoara și Petroșani au devenit municipii         Eleva de 16 ani din Deva a fost găsită… departe         BUGETARE PARTICIPATIVĂ 2020. Primele 3 idei de îmbunătățire a calității vieții în Deva         DUPĂ INTERVENŢIA PREFECTULUI. Ceferiştii, amendaţi cu 60.000 de lei pentru mizeria de la Ilia         Tragedie pe DN 66, în comuna Pui         Povestea emoționantă a lui Darius, elevul premiant îngrijit de bunici         Primăria Deva premiază performanţa la învăţătură şi în sport         GICĂ POPESCU: “Tremurau chiloții pe noi când aveam deplasare la Hunedoara”         Zona Monumentului Lupeni ’29, reabilitată și modernizată         Singurul centru public din județ pentru copii cu autism funcționează la Orăștie         Dramă într-o familie din Deva. Fiica de 16 ani, dispărută fără urmă. Cine a văzut-o?         Suspiciunea de coronavirus la o femeie din Deva a fost infirmată         Copil de patru luni abandonat de propriul tată, la Poliție         Accident spectaculos produs de șoferul unui BMW. Un sat întreg a fost lăsat în beznă         Exponatul lunii februarie 2020: un aparat de fotografiat cu burduf         Dezastru în pădurile din Valea Jiului         Explicaţiile psihologului: Cum învingem singurătatea de Ziua Îndrăgostiților?         Cum poate fi dezvoltată Valea Jiului. Întâlnire cu experți internaționali, la Petrila         IULIU WINKLER: “UE are nevoie de un buget solid, fără tăierea finanțărilor Politicii de coeziune și PAC”