Încasări record la Complexul Aqualand şi Cetatea Deva

Complexul Aqualand Deva a fost în topul preferinţelor celor care au dorit să se relaxeze în perioada sărbătorilor de Crăciun şi Anul Nou.

 

6000 de persoane au trecut pragul complexului acvatic în perioada 24 decembrie 2019-7 ianuarie 2020.

Ziua cu cel mai mare aflux de turişti şi localnici a fost 2 ianuarie 2020, când amatorii de distracţie au petrecut pe cinste la Spuma Party.

 

Cetatea Deva a fost vizitată în perioada 24 decembrie 2019-7 ianuarie 2020, de peste 3100 de turişti care au preferat să urce cu Telecabina. Un procent de peste 70% au fost adulţi, iar ceilalţi vizitatori au fost copii, studenţi, pensionari şi persoane cu dizabilităţi care au acces gratuit la călătoria cu telecabina.

 

Complexul Aqualand Deva a dus la bugetul local perioada sărbătorilor de iarnă, încasări de 179.645 lei,  iar Cetatea Deva de 53.180 lei.

 

Complexul Aqualand şi Cetatea Deva – încasări de aproape 4 milioane lei la bugetul local, în anul 2019

În anul care a trecut Cetatea Deva a fost vizitată de  176.161 de turişti care au utilizat telecabina. Monumentul istoric  a adus la bugetul local al municipiulului Deva suma de 2.640.890 lei.

 

De facilităţile complexului acvatic au beneficiat în 2019, peste 45000 de persoane, iar încasările s-au ridicat la 1.355.920 lei.

 

Ambele obiective turistice au adus în anul 2019 la bugetul local al municipiului Deva suma de 3.996.810 lei.

 

Reamintim că programul de funcţionare al complexului Aqualand Deva este:

Luni: între orele 14:00-22:00

Marţi-Vineri: între orele 9:00-22:00

Sâmbătă şi Duminică: între orele 10:00-22:00

 

Program vizitare Cetatea Deva

Cetatea Deva poate fi vizitată  zilnic între orele 8:00-20:00.

După același program funcționează și Telecabina care facilitează accesul în Cetate. Ultimele curse ale Telecabinei sunt la orele 19:30 (urcare) și 19:50 (coborâre).

 

PRIMĂRIA DEVA

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Casă mistuită într-un incendiu         Centrul Județean pentru Managementul Situațiilor de Urgență împlinește 6 ani de la primul apel. Bilanțul instituției         Focar de pestă porcină africană. Mai mulți mistreți au fost găsiți morți         Greva muncitorilor de la SEWS R Deva a încetat. Oamenii au obținut o victorie uriașă         Medicii și conducerea spitalului din Deva se contrazic pe meniul bolnavilor: „Este o situație extrem de gravă”         Șofer inconștient, manevră criminală pe DN 7. Scena șocantă înregistrată de o cameră de bord         BIROCRAŢIA, ETERNA BOALĂ A SPITALELOR. Prefectul judeţului Hunedoara intervine în criza tomografului de la Deva         DESCOPERIRE. În “patria” Dinozaurilor Pitici. Ciorile erau exagerat de mari         Angajații SEWS-R Deva au intrat în grevă, fabrica e în fierbere. Conducerea companiei încearcă să oprească protestul         Arestări în cazul prostituatei de lux din Deva snopită în bătaie după ce a refuzat un italian         Tânără prostituată snopită în bătaie într-un apartament din Deva, la comanda unui italian         Ce suprafață de pădure va fi regenerată în 2020, în Hunedoara         Activitatea Poliției Locale în ultimul trimestru din 2019         Eminescu cel veșnic         Fraude pentru obținerea de fonduri UE prin APIA Hunedoara         ANI a găsit-o în incompatibilitate pe Delia Bada, fosta șefă a spitalului din Deva         PIAȚA MUNCII. Rata șomajului din județ a crescut         ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Şase ani de funcţionare a CJMSU Hunedoara fără nicio secundă e întrerupere         Castelul Corvinilor a adus venituri de 1,6 milioane de euro         Situația regretabilă remarcată de un istoric, despre salariile polițiștilor locali: „Mi-au trebuit 40 de ani de cercetări şi publicaţii ştiinţifice ca să le ating pragul salarial”