Încă un acoperiș din Aninoasa s-a prăbușit

Încă 7 familii din Aninoasa au rămas, noaptea trecută, sub cerul liber, după ce înă un acoperiș al unii bloc de colonie a cedat sub greutatea zăpezii. Este al doilea caz în decurs de numai o lună, la Aninoasa.

Este vorba despre acoperișul blocului 21 de pe strada Libertății, unde locuiesc 7 familii. Acoperișul a cedat, iar oamenii s-au trezit sub cerul liber.

”Pe Libertății nr. 21 s-a prăbușit încă un acoperiș. Sunt 12 apartamente, 6 jos și 6 sus, din care sus sunt locuite 3 și jos sunt locuite alte 4. Acoperișul a căzut în întregime. Oamenii a plecat la copii, la rude, unul singur de la parter nu a vrut să se mute”, a declarat primarul Aninoasei, Nicolae Dunca,

Grav este că încă există pericol iminent la încă două imobile de pe aceeași stradă, nr. 19 și nr. 23. Guvernul a promis sprijin pentru reconstrucția lor, însă până acum problema Aninoasei nu a fost luată în discuție în ședința Executivului.

Edilii din Aninoasa caută acum soluții pentru a acoperi blocul cu ceva provizoriu, astfel încât să nu mai ningă înăuntru, acolo unde sunt bunurile oamenilor. – Amanunte in Informatia Vaii Jiului

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!