Încă trei decese ale unor bolnavi infectați și cu coronavirus, în județul Hunedoara

Trei hunedoreni morți în urma unor afecțiuni grave au fost diagnosticați și cu coronavirus. Astfel, numărul deceselor înregistrate în județul Hunedoara a ajuns la 14.

Cele mai recente cictime sunt:

Un bărbat de 51 ani, din județul Hunedoara. „Persoană cu ciroză hepatică, se internează în data de 31 martie 2020 la Spitalul Municipal Hunedoara – Secția Boli Infecțioase, după care e transferată în secția ATI. Data recoltare: 31 martie 2020. Data deces: 31 martie 2020.
Data confirmare: 3 aprilie 2020”, a informat Ministerul Sănătății.

Un bărbat de 78 ani, din județul Hunedoara. Persoană cu cancer bronhopulmonar, se internează în data de 31 martie 2020 la Spitalul Municipal Hunedoara – Secția Boli Infecțioase. Data recoltare: 31 martie 2020. Data deces: 31 martie 2020. Data confirmare: 2 aprilie 2020”, arată Ministerul Sănătății.

O femeie, 79 ani, din județul Hunedoara. „Persoană cu cancer gastric și mamar, se internează în data de 31 martie 2020 la Spitalul Municipal Hunedoara – Secția Boli Infecțioase. Data recoltare: 31 martie 2020. Data deces: 31 martie 2020. Data confirmare: 2 aprilie 2020.
Potrivit reprezentanților Prefecturii Județului Hunedoara, situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara, în 4 aprilie 2020, este următoarea: 199 de persoane se află în carantină, 3.167 de omeni sunt în izolare, iar 123 de oameni au fost diagnosticați cu coronavirus.

„În ultimele 24 de ore, echipele de jandarmi din judeţul Hunedoara au aplicat 30 sanctiuni valoare 23.300 lei pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare. Pe parcursul a 19 de misiuni, jandarmii au verificat 1.414 persoane din 25 localităţi ale judeţului şi au avut 3 misiuni de însoţire a coloanelor auto, în tranzit prin judeţul Hunedoara. În ultimele 24 de ore, poliţiştii din judeţul Hunedoara au aplicat 159 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea ordonanţelor militare, referitoare la restricţionarea circulatiei precum şi pentru abateri de la lege. Valoare totală a sancţiunilor este de 188.100 de lei”, a informat Prefectura Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Mircia Muntean și-a găsit de lucru         CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat         Aparatul RMN de la SJU Deva funcționează         Detalii noi în cazul scandalului care a cutremurat cartierul Micro 5 – Hunedoara         Polițiști trimiși în judecată într-un dosar de proxenetism și abuz în serviciu         Lucrările de reparații a rețelei stradale din Deva au fost scoase la licitație         Tăiere ilegală de arbori         Spărgătorul unui magazin, prins la Vulcan         Scandal monstru pe o stradă din Hunedoara         36 de pacienți suspecți „COVID-19” internați la Spitalul Județean de Urgență din Deva         Florin Oancea: „Am intrat în linie dreaptă pentru achiziționarea imobilului Astoria”         Calea ferată Simeria – Hunedoara, abandonată de doi ani         Turnul Alb al Castelului Corvinilor își recapătă strălucirea         Accident rutier pe Autostrada Lugoj – Deva         TIR-urile vor avea liber pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Teren sintetic de sport în curtea Școlii generale 7, din Hunedoara         Casa de cultură din Hunedoara va fi iluminată arhitectural. Reabilitarea mai așteaptă         Câte cazuri de Covid 19 mai sunt „active” în județul Hunedoara         Cadavrul unei femei, găsit în spatele unui bloc, din Hunedoara         Anchetă penală după ce o călugăriță l-a acuzat de hărțuire pe bărbatul care a întrerupt slujba la Mănăstirea Jieț