ÎN PREZENŢA LUI GICĂ POPESCU. Semnarea contractului de colaborare între CS Hunedoara şi Academia Hagi

Joi, la sediul Primăriei municipiului de pe malurile Cernei a fost semnat un parteneriat între  CS Hunedoara, pe de o parte, și Academia de Fotbal Gheorghe  Hagi și CS Viitorul Constanța, de cealaltă parte.

 

 

Această colaborare se dorește a fi de mare importanță pentru clubul hunedorean, dar şi pentru cei de la Constanţa.

Posibilităţi mari de afirmare pentru tinerii jucători

Acest contract de parteneriat  a fost semnat, din partea  celor de la Constanța, de marii foşti jucători Gică Popescu, actualmente președinte la Viitorul Constanța şi, aşa cum se ştie, cumnatul lui Hagi,  și  Zoltan Iasko, manager al Academiei de pe Litoral. Din partea Hunedoarei au semnat contractul primarul Dan Bobouţanu şi directorul clubului de pe Cerna, Dan Stroia, jucător emblematic al Corvinului şi fost coleg la echipa naţională de juniori cu Gică Popescu. “Este o mare şi plăcută surpriză că reprezentanţii celor de la Viitorul şi Academia Hagi au ales Hunedoara pentru acest parteneriat. Mai mult, prezenţa lui Gică Popescu şi Zoli Jasko, nume care nu mai nevoie de niciun fel de prezentare, arată preţuirea de care se bucură fotbalul hunedorean, Ne dorim ca un număr cât mai mare de tineri jucători de la noi să iar drumul Constanţei şi, într-un viitor nu foarte îndepărtat, sperăm ca echipa oraşului să promoveze în eşalonul secund”, a spus primarul Dan Bobouţanu.

“La deplasările de la Corvinul tremurau chiloţii pe noi”

Despre această asociere a vorbit şi Gică Popescu, care a avut doar cuvinte de laudă la adresa fotbalului hunedorean. “Consider că această colaborare va fi una benefică pentru ambele părţi. Nu trebuie uitat că noi, cei de la Viitorul, suntem clubul din ţară care vinde cei mai mulţi jucători în străinătate, mai toţi trecând prin Academie, şi, în mod firesc, o cotă parte din transfer va reveni clubului unde s-a format fotbalistul. Cât despre Hunedoara, aici a fost o şcoală extreme de puternică de fotbal, care a dat o sumedenie de jucători la echipele naţionale. Acum, din păcate, a intrat într-un con de umbră, dar sper să îşi revină, chiar şi prin acest parteneriat. Cu mulţi jucători ai Corvinului am jucat pe la loturile naţionale sau mi-au fost adversari, toţi de mare valoare. Acum îmi aduc aminte cu nostalgie de deplasările de la Hunedoara, dar când eram la Craiova şi trebuia să facem o deplasare la Corvinul ne tremurau chiloţii pe noi”, a spus fostul mare internaţional.

În curând, un amplu interviu cu “Baciul”

La semnarea contractului au fost prezenţi toţi antrenorii de la CS Hunedoara, de la toate nivelurile, începând cu actualul “principal” Raul Spătaru şi încă jucătorul Robert Cristian, care pregăteşte o grupă de copii, până la Fane Dubinciuc şi Daniel Dăscălescu, nume care au făcut istorie pentru Corvinul. La finalul întâlnirii oficiale, “Baciul”, aşa cum este cunoscut în lumea fotbalului marele Gică Popescu, s-a întreţinut, minute bune, cu reprezentanţii presei hunedorene. Un amplu interviu cu Gică Popescu, în care tema principală este, bineînţeles, fotbalul, veţi putea citi într-unul din numerele viitoare ale cotidianului ZIARUL HUNEDOREANULUI.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident mortal. Scene de groază pe șoseaua Hunedoara – Deva         Mii de puieți de păstrăv eliberați în apele Retezatului         Locurile din Parcul Național Retezat unde camparea este permisă         Cum este căutat tânărul dispărut în apele Lacului Cinciș         Jandarmii montani au fost chemați în ajutorul unor turiști înspăimântați de urs         Tânără din Germania rătăcită pe crestele Retezatului         Autostrada Lugoj – Deva. Cum rezistă „Dealul Liliecilor” la un an de la finalizarea lucrărilor         A doua zi de căutări a tânărului înghițit de apele Lacului Cinciș         Accident rutier la Sântandrei, pe DN 7         Patron din Hunedoara ridicat de Poliție, după ce s-a opus controalelor în complexul său de pe Lacul Cinciș         Copil de un an rănit într-un accident rutier pe DN 7, la intrare în Deva         Accident pe calea ferată: autoturism lovit de tren         Tânăr căutat după ce ar fi dispărut în apele Lacului Cinciș         Taxele de studii pentru învățământul de stat nu vor opri tinerii absolvenți să plece din România         Primarul Marcel Goia, diagnosticat cu noul coronavirus         Mircea Moloț: „Hunedoara trebuie să meargă mai departe!”         A fost găsit trupul fetei de 6 ani, înecată în canalul Streiului         Motociclist lovit de mașină pe DN 7, la Simeria         O CATARAMĂ DIN FIER DESCOPERITĂ LA ARDEU         Fetiță de 9 ani lovită de mașină