Îmbogăţit pe cadavrul uzinei?! Directorul Preparaţiei Coroieşti cercetat pentru delapidare şi abuz în serviciu

Chiar dacă Preparaţia Coroieşti traversează o perioadă neagră din punct de vedere financiar, problemele nu par să se fi răsfrânt asupra directorului unităţii, care a intrat în vizorul poliţiştilor şi al procurorilor.

coroiestiDelapidare, abuz în serviciu contra intereselor publice şi fals intelectual. Acestea sunt aspectele pe care le au în vedere anchetatorii, care îl cercetează penal pe directorul Exploatării de Preparare a Cărbunelui Valea Jiului, cu sediul la Coroieşti – Vulcan. De la sediul Preparaţiei Coroieşti au fost ridicate toate documentele primare pe o perioadă de mai mulţi ani, care vor fi atent verificate. Ancheta este în faza strângerii de probe şi audierea de martori şi încă nu s-a început urmărirea penală în acest caz.

Modernizată în anul 2004 cu ajutorul unui credit extern, Preparaţia Coroieşti urmează să fie transformată în punct de lucru al Minei Vulcan, potrivit planului de reorganizare şi eficientizare a CEH. De vină sunt indicatorii economici slabi, spun oficialii CEH, care nu impun menţinerea entităţii în forma şi cu structura de conducere actuale. De precizat că la ora actuală aici abia se mai spală cărbune o dată sau maximum de două ori pe săptămână, în condiţiile în care este nevoie de 20 de vagoane cu huilă pentru pornirea instalaţiilor, iar pe zi la Coroieşti ajung doar 7 – 8 vagoane.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Carmen Hărău: ”Se ieftinește combustibilul și se renunță la supra-impozitarea muncii part-time!”         Razie la transportatorii de lemne         Cetatea Devei a primit peste 173.000 de turiști în 2019. Iarna rămâne „sezonul mort” pentru fortul medieval         CAD MINCIUNILE TALIBANILOR DE MEDIU Procurorii nevoiţi să admită: La Râul Alb, violenţele au izbucnit după tentativa de omor         Pădurar anchetat penal pentru transport ilegal de lemne         Primăria Hunedoara a mărit pragul de acordare a facilităților la transportul în comun         Un nou teren de sport, la Colegiul Național “Iancu de Hunedoara”         Și-a luat soarta în mâini. Un localnic a reparat singur un drum judeţean, cu roaba şi lopata         ADMINISTRAŢIE. Primarul Devei, tot mai implicat în problemele Termocentralei Mintia         EXPERTIZA IPTANA: Toate „defectele” Lotului 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         De Ziua Naţională la mormântul lui Avram Iancu         PE EȘICHIER. “Cupa 1 Decembrie” la şah de la Deva         Patinoarul de la Deva se deschide marţi, 3 decembrie 2019         Accident pe DN 66: trei mașini s-au ciocnit, doi oameni sunt răniți         Accident mortal pe DN 66, în apropiere de Hațeg. Un polițist local din Deva a murit         Procesul retrocedării controversate a Retezatului împins în 2020         Accident soldat cu doi răniți în Defileul Jiului         LA UN PAS DE TRAGEDIE. Copil de 5 ani, rănit într-un accident produs de un pensionar`         Bărbat electrocutat pe calea ferată, la Orăștie         Rareș Demian, președintele Văii Dacilor, a murit. Tânărul ar fi fost găsit spânzurat cu un tricolor