Îmbogăţit pe cadavrul uzinei?! Directorul Preparaţiei Coroieşti cercetat pentru delapidare şi abuz în serviciu

Chiar dacă Preparaţia Coroieşti traversează o perioadă neagră din punct de vedere financiar, problemele nu par să se fi răsfrânt asupra directorului unităţii, care a intrat în vizorul poliţiştilor şi al procurorilor.

coroiestiDelapidare, abuz în serviciu contra intereselor publice şi fals intelectual. Acestea sunt aspectele pe care le au în vedere anchetatorii, care îl cercetează penal pe directorul Exploatării de Preparare a Cărbunelui Valea Jiului, cu sediul la Coroieşti – Vulcan. De la sediul Preparaţiei Coroieşti au fost ridicate toate documentele primare pe o perioadă de mai mulţi ani, care vor fi atent verificate. Ancheta este în faza strângerii de probe şi audierea de martori şi încă nu s-a început urmărirea penală în acest caz.

Modernizată în anul 2004 cu ajutorul unui credit extern, Preparaţia Coroieşti urmează să fie transformată în punct de lucru al Minei Vulcan, potrivit planului de reorganizare şi eficientizare a CEH. De vină sunt indicatorii economici slabi, spun oficialii CEH, care nu impun menţinerea entităţii în forma şi cu structura de conducere actuale. De precizat că la ora actuală aici abia se mai spală cărbune o dată sau maximum de două ori pe săptămână, în condiţiile în care este nevoie de 20 de vagoane cu huilă pentru pornirea instalaţiilor, iar pe zi la Coroieşti ajung doar 7 – 8 vagoane.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

treisprezece + paisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Hunedoreni arestați pentru trafic de persoane         DECLARAȚIA LUI CĂLIN POPESCU TĂRICEANU PRIVIND SIGLA ȘI DENUMIREA PARTIDULUI ALDE ROMÂNIA         Carmen Hărău: “Politica trebuie să fie soluţia, nu problema!”         Mașina Poliției implicată într-un accident în Hunedoara         Scene șocante s-au petrecut într-un supermaket din Deva         Data inaugurării „autostrăzii – muzeu” va fi decisă la sfârșitul lunii septembrie         DE CĂPĂTUIALĂ. Şefii PSD ai judeţului scot la concurs postul lui Sălan Jnior         ÎN ANUMITE CONDIȚII. Restanțierii din Deva pot scăpa de plata penalităților         Drumarii se întorc după trei luni pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Accident soldat cu doi morți pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Accident cu mașina Poliției         Incendiu puternic la o casă din satul Baldovin         Razii ale Poliției TF în gările din județ         Spărgători de locuințe prinși în urma unor descinderi         Biciclist lovit de mașină, în Hunedoara         Concert de muzică rock în Parcul Cetăţii Deva         Prins la furat pe șantierul căii ferate         Arme confiscate în Lupeni         Prostituată jefuită pe centura Devei         Avram Iancu a renunțat la visul de a deveni președintele României