Iluminatul de sărbători va fi pornit miercuri, la Petroșani

Miercuri seara, la ora 17.30, la Petroșani va fi pornit iluminatul de sărbători. Primarul municipiului, Tiberiu Iacob – Ridzi, spune că s-a dorit aprinderea luminițelor mai repede pentru ca locuitorii urbei să se poată bucura cât mai mult de această feerie luminoasă.
”Miercuri, la ora 17.30, avem inaugurarea iluminatului ornamental, în Parcul Carol Schreter. Vom porni iluminatul de sărbători. Am încercat să pornim mai repede, pentru a ne bucura mai mult timp de aceste luminițe”, a declarat primarul Tiberiu Iacob – Ridzi.
Anul acesta, pentru împodoborea orașului cu ghirlande și figurile luminoase, licitația organizată de municipalitate a fost câștigată de SC MK Lighting SRL la suma de circa 390.000 de lei. Echipamentele sunt doar închiriate de la câștigătorul selecției de oferte și, conform caietului de sarcini, firma are obligația de a furniza echipamentele, dar și de a le transporta, monta, demonta și întreține. La finalul contractului și le recuperează.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 − 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
FIRMA MERGE GREU ŞI POTICNIT. Protest la Termocentrala Mintia pe tema majorărilor salariale         Adolescentă tâlhărită în Petroșani         Centenar Alexandru Vlahuță         Dezastrul anunțat la Sarmizegetusa Regia         Clădirea fantomă din Parcul Corvin a fost pusă la pământ într-o săptămână         Comunicat de presă – SC KRYSTAL TURISM SRL: ,,CONSTRUIRE VILĂ TURISTICĂ ȘI FILIGORIE”         ALEGERI. PSD a câștigat în Valea Jiului și la Brad, dar a pierdut la Hunedoara și Orăștie         AȚI VĂZUT-O? Tânără din Lupeni, dată dispărută         Devean lăsat fără banii de pe card         Probleme la nodul rutier Simeria Veche, de pe Autostrada Deva – Orăștie         Semnal editorial: A apărut ediţia 40 a revistei “Vitralii – Lumini și umbre”. Ecouri și dezvăluiri noi         „Ziua Curăţeniei”. Angajaţii DRÄXLMAIER au strâns trei tone de gunoaie de pe malurile Cernei         Accident pe bulevard în Hunedoara         Alegeri prezidențiale 2019. Cum s-a votat în județul Hunedoara. Iohannis pe primul loc         Alegeri prezidențiale 2019. Câți hunedoreni au votat duminică         Incendiu la un depozit de cărbune al preparaţiei Coroieşti din Vulcan         Ai o bucatarie mica? Tips & Tricks pentru a o organiza intr-un mod eficient!         Rușine! În ultima zi de guvernare, PSD a angajat ca director general la Societatea de Închidere a Minelor pe președintele PSD Petrila!         ”Comorile naturii” 2019. Elevi din 20 de localităţi s-au întrecut în cunoştinţe despre ariile protejate         VORBE, NU FAPTE! Protest cetăţenesc în Sântandrei, la „Zebra Morții”. Un an de când CJ Hunedoara a trâmbiţat un giratoriu care n-a mai apărut