„Iarna nu-i ca vara”: Se circulă extrem de greu pe drumurile județene

Până la orele amiezii de duminică, la Dispeceratul Drumuri Judeţene al Consiliului Judeţean Hunedoara s-au înregistrat zeci de apeluri din toate zonele judeţului.

Drumarii acţionează cu maşini dotate cu pluguri şi cu material antiderapant, dar intervenţiile se desfăşoară cu dificultate din cauza stratului consistent de zăpadă depus pe carosabil, a informat Consiliul Judeţean Hunedoara.

În Valea Jiului, au căzut ninsori abundente, astfel că dumincă după-amiază, stratul de zăpadă măsoară între 40 şi 60 de centimetri în staţiunile montane.

„Utilajele de intervenţie acţionează atât pe DJ 664A Lupeni – Straja, cât şi pe DJ 709F Slătinioara – Cabana Rusu, drum care asigură accesul spre staţiunea Parâng. Dacă ieri pe drumul care duce spre Parâng nu au fost probleme şi s-a circulat bine, mai ales după prânz, astăzi utilajele sunt în teren şi încearcă să cureţe drumul de zăpada care nu mai conteneşte”, a informat CJ Hunedoara.

Circulaţia în zonă este îngreunată, iar spre staţiune pot urca, deocamdată, doar maşinile cu tracţiune integrală şi maşinile echipate corespunzător pentru iarnă.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − 16 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Au trecut 52 de ani de când Deva, Hunedoara și Petroșani au devenit municipii         Eleva de 16 ani din Deva a fost găsită… departe         BUGETARE PARTICIPATIVĂ 2020. Primele 3 idei de îmbunătățire a calității vieții în Deva         DUPĂ INTERVENŢIA PREFECTULUI. Ceferiştii, amendaţi cu 60.000 de lei pentru mizeria de la Ilia         Tragedie pe DN 66, în comuna Pui         Povestea emoționantă a lui Darius, elevul premiant îngrijit de bunici         Primăria Deva premiază performanţa la învăţătură şi în sport         GICĂ POPESCU: “Tremurau chiloții pe noi când aveam deplasare la Hunedoara”         Zona Monumentului Lupeni ’29, reabilitată și modernizată         Singurul centru public din județ pentru copii cu autism funcționează la Orăștie         Dramă într-o familie din Deva. Fiica de 16 ani, dispărută fără urmă. Cine a văzut-o?         Suspiciunea de coronavirus la o femeie din Deva a fost infirmată         Copil de patru luni abandonat de propriul tată, la Poliție         Accident spectaculos produs de șoferul unui BMW. Un sat întreg a fost lăsat în beznă         Exponatul lunii februarie 2020: un aparat de fotografiat cu burduf         Dezastru în pădurile din Valea Jiului         Explicaţiile psihologului: Cum învingem singurătatea de Ziua Îndrăgostiților?         Cum poate fi dezvoltată Valea Jiului. Întâlnire cu experți internaționali, la Petrila         IULIU WINKLER: “UE are nevoie de un buget solid, fără tăierea finanțărilor Politicii de coeziune și PAC”         JUDEŢUL HUNEDOARA. Prefectul „bagă viteză” în birocraţii care se ocupă de Legile proprietăţii