„Iarna nu-i ca vara”: Se circulă extrem de greu pe drumurile județene

Până la orele amiezii de duminică, la Dispeceratul Drumuri Judeţene al Consiliului Judeţean Hunedoara s-au înregistrat zeci de apeluri din toate zonele judeţului.

Drumarii acţionează cu maşini dotate cu pluguri şi cu material antiderapant, dar intervenţiile se desfăşoară cu dificultate din cauza stratului consistent de zăpadă depus pe carosabil, a informat Consiliul Judeţean Hunedoara.

În Valea Jiului, au căzut ninsori abundente, astfel că dumincă după-amiază, stratul de zăpadă măsoară între 40 şi 60 de centimetri în staţiunile montane.

„Utilajele de intervenţie acţionează atât pe DJ 664A Lupeni – Straja, cât şi pe DJ 709F Slătinioara – Cabana Rusu, drum care asigură accesul spre staţiunea Parâng. Dacă ieri pe drumul care duce spre Parâng nu au fost probleme şi s-a circulat bine, mai ales după prânz, astăzi utilajele sunt în teren şi încearcă să cureţe drumul de zăpada care nu mai conteneşte”, a informat CJ Hunedoara.

Circulaţia în zonă este îngreunată, iar spre staţiune pot urca, deocamdată, doar maşinile cu tracţiune integrală şi maşinile echipate corespunzător pentru iarnă.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Autostrada Lugoj – Deva. Au început lucrările de reparații la Podul peste Mureș         Accident pe Calea Zarandului din Deva         Unde se vând brazi pe domeniul public în Deva         Biserica „Sfântul Ierarh Spiridon” din municipiul Hunedoara și-a sărbătorit hramul         O nouă prelevare de organe a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva         Dotări noi la secția de Obstetrică – Ginecologie în spitalul din Hunedoara         Adrian David a fost numit administrator public al Devei         Renoir, poet al culorii         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele elevilor au intrat în conturile școlilor         Cel mai bun an pentru Castelul Corvinilor         Tânăr condamnat după ce a jefuit un elev în Hunedoara         IULIU WINKLER: “Exodul creierelor, un fenomen care va afecta structural întreaga UE”         Carmen Hărău: “Pensiile speciale legiferate de PSD sunt o palmă dată celor care au muncit din greu!”         Tragedie pe DN 7, în apropiere de Deva: doi oameni au murit         Tineri prinși la furat         Razii în piețele Hunedoarei         Petarde confiscate de polițiști         RAR Hunedoara construiește un sediu nou în Parcul Industrial         ÎNVESTIREA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: “Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Cât au cheltuit primăriile din județ pentru cadourile oferite copiilor de sărbători