Hunedoreanul de 101 ani vaccinat împotriva Covid 19

406

Locuitorii Hunedorei care nu se pot deplasa pot solicita să fie vaccinați împotriva Covid 19 la domiciliu. Primul vaccinat acasă a fost un hunedorean în vârstă de 101 ani, Teodor Iclodean.

„Nea’ Teodor s-a născut în 12 noiembrie 1919, în comuna Balda din județul Mureș, a luptat în cel de-al Doilea Război Mondial, iar după ce s-a întors de pe front s-a ocupat de morărit. În urmă cu trei ani Teodor Iclodean s-a mutat în Hunedoara, la fiul său, stabilit aici. Locuiește aproape de centrul de vaccinare, însă vârsta înaintată nu îi permite să se deplaseze”, a informat Primăria Hunedoara.

Direcţia de Asistenţă Socială Hunedoara are, la ora actuală, aproximativ 130 de solicitări pentru vaccinări la domiciliu.
„Pentru persoanele nedeplasabile care doresc să se vaccineze, aparţinătorii acestora trebuie să facă o solicitare scrisă care se poate depune la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Hunedoara aflat în clădirea Pieţei Dunărea. Solicitările se pot transmite şi prin whats-app şi pe e-mail, iar persoanele care au dificultăţi în a întocmi şi transmite solicitările scrise vor beneficia de sprijinul angajaţilor Direcţiei de Asistenţă Socială Hunedoara.

Foto: Primăria Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *