Hunedorean terorizat de un bărbat înarmat

Duminică seara, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de un hunedorean de 28 de ani cu privire la faptul că, fiind în zona blocului unde locuiește, în urma unui conflict verbal, a fost amenințat cu un pistol (tip airsoft) şi cu un cuțit de un bărbat pe care îl cunoaşte doar după prenume.

În cel mai scurt timp, o patrulă de siguranță publică a ajuns la fața locului, unde l-a identificat şi l-a dezarmat pe prezumtivul autor al faptei, un bărbat de 37 de ani, din municipiul Hunedoara. Poliţiştii au stabilit că cel în cauză, în data de 08.01.2021, l-a lovit cu pumnul pe tânărul de 28 de ani, căruia i-a adresat ameninţări şi l-a urmărit cu o macetă (ridicată de poliţişti, la acea dată, cu ocazia intervenţiei la faţa locului).

În sarcina bărbatului de 37 de ani, anchetatorii au reţinut săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violenţe și amenințare. Acesta a fost reținut preventiv pentru o perioadă de 24 ore și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva, urmând să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara cu propunere corespunzătoare.

 

IPJ Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!