Hunedorean mort după ce a fost bătut în scara unui bloc din Vulcan

813

Câțiva localnici din Vulcan au găsit în scara unui bloc un bărbat în stare gravă, după ce a fost victima unor agresiuni.

Vineri, după-amiaza, victima, în vârstă de 65 de ani, venise în vizită la rude, iar în momentul în care a intrat în scara blocului acestora a fost agresat fizic de către doi tineri pe care nu îi cunoștea, care apoi au fugit. „Bărbatului se pare că nu i-au fost furate bunuri sau valori, acesta fiind preluat de un echipaj medical și transportat la o unitate medicală. Ulterior, din păcate, bărbatul a decedat. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, iar în urma cercetărilor efectuate au luat măsura preventivă a reţinerii faţă de cei bănuiţi de comiterea faptei: doi tineri din municipiul Vulcan, în vârstă de 17 şi 19 ani”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.
Cei doi tineri au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani cu propunerea de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de tentativă la tâlhărie. „În cauză, magistraţii Judecătoriei Petroșani au emis mandatele de arestare preventivă faţă de cei doi, pentru o perioadă de 30 zile”, a informat Bogdan Nițu.

Comentarii FB

comentarii
One thought on “Hunedorean mort după ce a fost bătut în scara unui bloc din Vulcan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.