Hunedorean lăsat fără 90.000 de lei

3629

Doi localnici din Vulcan sunt acuzați că au jefuit un bărbat din aceeași localitate, păgubindu-l cu o sumă importată.

În noaptea de vineri, victima celor doi a sunat la 112 și s-a plâns că, în timp ce se afla la domiciliul său împreună cu alţi doi bărbaţi şi cu două femei, au consumat împreună băuturi alcoolice, iar după ceva timp, profitând de neatenția lui, una dintre persoanele în cauză i-a furat 90.000 lei. Banii se aflau ascunși în interiorul mașinii de spălat.

„Poliţiştii au identificat un bărbat de 47 de ani, din Vulcan, bănuit de comiterea infracţiunii sesizate, faţă de care a fost luată măsura preventivă a arestării, pentru 30 de zile. Totodată, poliţiştii au identificat, la un punct de trecere al frontierei, un bărbat de 35 de ani, din municipiul Vulcan, care a încercat să se sustragă urmăriri penale intenționând să părăsească teritoriul țării. Față de acesta din urmă poliţiştii au luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore, pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la infracțiunea de furt calificat”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Asupra bărbatului oprit la frontieră, cu ocazia controlului, au fost găsiţi 4.750 de euro, sumă ce a fost ridicată în vederea indisponibilizării și a recuperării prejudiciului, a informat reprezentantul IPJ Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.