Hunedorean acuzat că a jefuit un cabinet medical din spital

Eduard Muntean a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, la Judecătoria Hunedoara, pentru furt califcat şi tâlhărie. Tânărul a fost acuzat că a dat o spargere la un cabinet medical de la Spitalul de Boli Infecţioase din Hunedoara şi că a tâlhărit un hunedorean pe stradă, în timp ce victima îşi plimba copilul cu căruciorul.

La sfârşitul lunii decembrie 2018, tânărul fusese internat pe Secţia boli infecţioase a Spitalului municipal Hunedoara. „Inculpatul a rămas fără ţigări, astfel că ar fi luat hotărârea să pătrundă în cabinetul medicului I. O. L. pentru a căuta ţigări, cunoscând faptul că persoana vătămată este un fumător. Profitând de faptul că era internat singur într-un salon situat la parter, inculpatul ar fi ieşit pe geam şi s-ar fi deplasat în partea din spate a clădirii unde, cu ajutorul unui obiect metalic, ar fi forţat fereastra termopan. După ce ar fi reuşit să o deschidă, el ar fi pătruns în interior iar de aici ar fi sustras o tabletă marca Huawei, pe care persoana vătămată o lăsase pe un obiect de mobilier. Valoarea tabletei sustrase este de 662 lei”, se arată în dosar.

În 23 decembrie 2018, o tânără din Hunedoara a fost ţinta jefuitorului, în timp ce îşi plimba cu un cărucior fiul său în vârstă de 8 luni. „În acest timp, persoana vătămată ţinea în mâna dreaptă telefonul mobil întrucât purta o discuţie telefonică. La un moment dat, din spate s-ar fi apropiat inculpatul care, observând că persoana vătămată are asupra sa un telefon mobil inculpatul ar fi luat hotărârea infracţională să-l sustragă, întrucât nu mai avea bani pentru etnobotanice. În timp ce continua să vorbească la telefon şi să împingă căruciorul, persoana vătămată a auzit paşii unei persoane şi s-a ferit puţin pentru a permite persoanei ce venea din spate să treacă pe lângă ea. În acel moment, inculpatul ar fi atacat-o prin surprindere şi-ar fi prins-o pe aceasta de mâna dreaptă în care avea telefonul mobil, i-ar fi răsucit încheietura şi-ar fi determinat-o să deschidă palma şi să elibereze telefonul mobil, după care i l-ar fi luat din mână şi-ar fi fugit printre blocuri. Având în vedere că nu îl putea lăsa singur pe fiul său minor persoana vătămată nu a plecat în urmărirea autorului sustragerii”, se arăta în dosar. La scurt timp, Eduard Muntean a vândut telefonul, la ocazie, cu suma de 600 de lei.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Unde se vând brazi pe domeniul public în Deva         Biserica „Sfântul Ierarh Spiridon” din municipiul Hunedoara și-a sărbătorit hramul         O nouă prelevare de organe a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva         Dotări noi la secția de Obstetrică – Ginecologie în spitalul din Hunedoara         Adrian David a fost numit administrator public al Devei         Renoir, poet al culorii         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele elevilor au intrat în conturile școlilor         Cel mai bun an pentru Castelul Corvinilor         Tânăr condamnat după ce a jefuit un elev în Hunedoara         IULIU WINKLER: “Exodul creierelor, un fenomen care va afecta structural întreaga UE”         Carmen Hărău: “Pensiile speciale legiferate de PSD sunt o palmă dată celor care au muncit din greu!”         Tragedie pe DN 7, în apropiere de Deva: doi oameni au murit         Tineri prinși la furat         Razii în piețele Hunedoarei         Petarde confiscate de polițiști         RAR Hunedoara construiește un sediu nou în Parcul Industrial         ÎNVESTIREA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: “Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Cât au cheltuit primăriile din județ pentru cadourile oferite copiilor de sărbători         Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean”. Demonstraţie de robotică la Deva         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele școlare