Hunedorean acuzat că a jefuit un cabinet medical din spital

Eduard Muntean a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, la Judecătoria Hunedoara, pentru furt califcat şi tâlhărie. Tânărul a fost acuzat că a dat o spargere la un cabinet medical de la Spitalul de Boli Infecţioase din Hunedoara şi că a tâlhărit un hunedorean pe stradă, în timp ce victima îşi plimba copilul cu căruciorul.

La sfârşitul lunii decembrie 2018, tânărul fusese internat pe Secţia boli infecţioase a Spitalului municipal Hunedoara. „Inculpatul a rămas fără ţigări, astfel că ar fi luat hotărârea să pătrundă în cabinetul medicului I. O. L. pentru a căuta ţigări, cunoscând faptul că persoana vătămată este un fumător. Profitând de faptul că era internat singur într-un salon situat la parter, inculpatul ar fi ieşit pe geam şi s-ar fi deplasat în partea din spate a clădirii unde, cu ajutorul unui obiect metalic, ar fi forţat fereastra termopan. După ce ar fi reuşit să o deschidă, el ar fi pătruns în interior iar de aici ar fi sustras o tabletă marca Huawei, pe care persoana vătămată o lăsase pe un obiect de mobilier. Valoarea tabletei sustrase este de 662 lei”, se arată în dosar.

În 23 decembrie 2018, o tânără din Hunedoara a fost ţinta jefuitorului, în timp ce îşi plimba cu un cărucior fiul său în vârstă de 8 luni. „În acest timp, persoana vătămată ţinea în mâna dreaptă telefonul mobil întrucât purta o discuţie telefonică. La un moment dat, din spate s-ar fi apropiat inculpatul care, observând că persoana vătămată are asupra sa un telefon mobil inculpatul ar fi luat hotărârea infracţională să-l sustragă, întrucât nu mai avea bani pentru etnobotanice. În timp ce continua să vorbească la telefon şi să împingă căruciorul, persoana vătămată a auzit paşii unei persoane şi s-a ferit puţin pentru a permite persoanei ce venea din spate să treacă pe lângă ea. În acel moment, inculpatul ar fi atacat-o prin surprindere şi-ar fi prins-o pe aceasta de mâna dreaptă în care avea telefonul mobil, i-ar fi răsucit încheietura şi-ar fi determinat-o să deschidă palma şi să elibereze telefonul mobil, după care i l-ar fi luat din mână şi-ar fi fugit printre blocuri. Având în vedere că nu îl putea lăsa singur pe fiul său minor persoana vătămată nu a plecat în urmărirea autorului sustragerii”, se arăta în dosar. La scurt timp, Eduard Muntean a vândut telefonul, la ocazie, cu suma de 600 de lei.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

paisprezece + șapte =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Locurile din Parcul Național Retezat unde camparea este permisă         Cum este căutat tânărul dispărut în apele Lacului Cinciș         Jandarmii montani au fost chemați în ajutorul unor turiști înspăimântați de urs         Tânără din Germania rătăcită pe crestele Retezatului         Autostrada Lugoj – Deva. Cum rezistă „Dealul Liliecilor” la un an de la finalizarea lucrărilor         A doua zi de căutări a tânărului înghițit de apele Lacului Cinciș         Accident rutier la Sântandrei, pe DN 7         Patron din Hunedoara ridicat de Poliție, după ce s-a opus controalelor în complexul său de pe Lacul Cinciș         Copil de un an rănit într-un accident rutier pe DN 7, la intrare în Deva         Accident pe calea ferată: autoturism lovit de tren         Tânăr căutat după ce ar fi dispărut în apele Lacului Cinciș         Taxele de studii pentru învățământul de stat nu vor opri tinerii absolvenți să plece din România         Primarul Marcel Goia, diagnosticat cu noul coronavirus         Mircea Moloț: „Hunedoara trebuie să meargă mai departe!”         A fost găsit trupul fetei de 6 ani, înecată în canalul Streiului         Motociclist lovit de mașină pe DN 7, la Simeria         O CATARAMĂ DIN FIER DESCOPERITĂ LA ARDEU         Fetiță de 9 ani lovită de mașină         Guvernul României a alocat 34,1 milioane lei pentru acoperirea pagubelor produse de inundații în județul Hunedoara.         Căutările fetiței dispărute în canalul de fugă al Streiului, reluate vineri dimineață