Hunedoara va avea iluminat festiv, dar nu vor fi organizate evenimente publice de sărbători

Amenajarea iluminatului festiv din Hunedoara va costa, în acest an peste 300.000 de lei, însă va fi mai redusă față de anl trecut, când primăria a alocat circa 600.000 de lei pentru închirierea și montarea ornamentelor luminoase. În această săptămână va fi semnat contractul pentru iluminatul festiv, iar până la sfârșitul ei firma care a câștigat licitația va începe montarea podoabelor de sărbători, susține primarul Dan Bobouțanu.

Din cauza pandemiei, administrația locală a renunțat însă la organizarea spectacolului de Revelion în aer liber, la amenajarea unui târg de Crăciun în Piața Regele Ferdinand din fața Casei de Cultură și la parada de 1 Decembrie, a mai precizat primarul Hunedoarei.

Un acord cadru, împărțit în patru contracte subsecvente, pentru închirierea și montarea iluminatului festiv pe următorii patru ani, a fost scos la licitație publică recent, de către Primăria Hunedoara. Valoarea totală estimată a achiziției a fost de peste trei milioane de lei. „Valoarea maximă care ar putea face obiectul unui singur contract subsecvent este de 766.910 lei (fără TVA), iar valoarea minimă care ar putea face obiectul unui singur contract subsecvent este de: 77.785 lei (fără TVA)”, se arată în documentele achiziției. Practic, municipalitatea poate cheltui annual până la 766.910 lei pentru iluminatul de sărbători în Hunedoara.

FOTO: ARHIVĂ

Comentarii FB

comentarii
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului