Hunedoara va avea centru pietonal. Marea transformare a Bulevardului Corvin începe în 2015

IMG_0053Bulevardul Corvin pe porţiunea dintre Parcul Copiilor şi Casa de cultură, va fi transformat în centru pietonal. Lucrările vor începe în primăvara anului 2015, în cadrul programului de reabilitare a reţelei stradale din municipiu. Primăria Hunedoara îi invită pe localnici să îşi spună opiniile asupra proiectului.

„Toate propunerile obţinute şi nevoile identificate în urma procesului de informare şi consultare vor fi examinate şi sintetizate şi vor fi prezentate ca anexă la documentaţia necesară atribuirii serviciilor de elaborare a planului urbanistic zonal. Sinteza observaţiilor, sugestiilor sau propunerilor cu privire la intenţia de elaborare a PUZ – lui se pun la dispoziţia publicului precum şi argumentaţia preluării sau nepreluării propunerilor începând cu data de 8 decembrie 2014 prin: publicare pe pagina de internet a Primăriei Hunedoara la adresa: www.primariahd.ro, secţiunea Informaţii Publice, subsecţiunea Consultare publică şi afişare la sediul instituţiei”, a informat Primăria Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Autostrada Lugoj – Deva. Au început lucrările de reparații la Podul peste Mureș         Accident pe Calea Zarandului din Deva         Unde se vând brazi pe domeniul public în Deva         Biserica „Sfântul Ierarh Spiridon” din municipiul Hunedoara și-a sărbătorit hramul         O nouă prelevare de organe a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva         Dotări noi la secția de Obstetrică – Ginecologie în spitalul din Hunedoara         Adrian David a fost numit administrator public al Devei         Renoir, poet al culorii         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele elevilor au intrat în conturile școlilor         Cel mai bun an pentru Castelul Corvinilor         Tânăr condamnat după ce a jefuit un elev în Hunedoara         IULIU WINKLER: “Exodul creierelor, un fenomen care va afecta structural întreaga UE”         Carmen Hărău: “Pensiile speciale legiferate de PSD sunt o palmă dată celor care au muncit din greu!”         Tragedie pe DN 7, în apropiere de Deva: doi oameni au murit         Tineri prinși la furat         Razii în piețele Hunedoarei         Petarde confiscate de polițiști         RAR Hunedoara construiește un sediu nou în Parcul Industrial         ÎNVESTIREA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: “Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Cât au cheltuit primăriile din județ pentru cadourile oferite copiilor de sărbători