Hoți capturați de polițiști la Deva

2410

Polițiștii au reținut, pentru 24 de ore, trei tineri cu vârste de 17 ani și 18 ani, anchetați pentru mai multe spargeri de locuințe și autoturisme, comise în perioada septembrie – noiembrie. Suspecții au fost capturați după ce au surprinși în timpul comiterii infracțiunilor, de camerele video de supraveghere de pe o stradă din Deva.

Tinerii sunt acuzați că au spart o casă din Deva, de unde au furat bijuterii de aur, bani și bunuri de valoare. De asemenea, au spart mai multe mașini parcate pe străzile municipiului, profitând și de faptul că o parte dintre acestea nu era asigurate corespunzător prin încuierea portierelor.

Un devean care a uitat cheile în contact, a rămas fără autoturism, care a furat de aceștia. „Cei în cauză au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Poliției Municipiului Deva, urmând să fie prezentaţi magistraţilor, în vederea luării măsurilor legale”, a declarat comisarul șef Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *