Hoţ băgat în spital de păgubaş

Un tânăr de 21 de ani, din Petrila, a ajuns bătut bine la spital, după ce i-a făcut cu ochiul un telefon mobil.

spitalTânărul şi-a luat un prieten şi au plecat spre Petroşani, la sala de sport a unui liceu din localitate pentru o partidă de fotbal. Numai că băiatul a vrut şi o „amintire”, aşa că nu a stat mult pe gânduri şi a sustras un telefon mobil ce se afla într-o geacă lăsată în tribune. Ghinionul lui a fost că cineva l-a observat şi a dat alarma, iar proprietarul telefonului, un tânăr în vârstă de 26 de ani, însoţit de mai mulţi prieteni, l-au urmărit pe tânărul în vârstă de 21 de ani, şi după ce au recuperat telefonul, l-au agresat fizic.

„În urma consultului medical de specialitate, tânărul agresat a fost transferat de la secţia de Urgenţă a Spitalului din Petroşani la Spitalul Spitalului Judeţean din Deva. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi lovire sau alte violenţe, cercetările fiind continuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Petroşani pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul”, au declarat reprezentanţii IPJ Huendoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
„HNEDOARA PE MÂINI BUNE”. ALDE Hunedoara intră în alegeri cu candidaţi proprii         Un liceu din Hunedoara, târât prin noroi de prorpiul dascăl         TEATRU. Iadul din vecini, INFERNUL         Unde se pot adresa hunedorenii pentru sesizări și informații despre coronavirus         Comunicat de presă – „Conservare, restaurare la Amfiteatrul din cadrul sitului arheologic Ulpia Traiana Sarmizegetusa“ Cod SMIS 124110         Achiziții importante la spitalul din Orăștie, pe fonduri UE         Lucrări de cadastrare în șase comune, din fonduri europene         Tânăr pianist devean, câştigător al concursului „Prietenii muzicii”         Prima trupă pop-opera din România, în concert la Deva         Dosarul controversatei retrocedări a Retezatului. 10 ani de proces, șir nesfârșit de amânări         Ce drumuri au intrat în șantier în Ținutul Pădurenilor. Vadu Dobrii are șansa ieșirii din izolare         Momente cumplite pentru două adolescente și pentru o femeie din Lupeni         Spitalul județean din Deva a intrat în carantină         Anchetă la o școală din Brad, după ce patru eleve s-au simțit rău, iar două au ajuns la Urgențe         Spitalul din Hunedoara intră în carantină         BANII N-AU MIROS, DAR ORĂŞTIENII AU. Situaţie explozivă la Tudraş: după duhoarea porcăriei urmează putoarea de hoit ars         Investiție în educație. Clădire nouă pentru laboratorul de robotică de la Liceul „Traian Lalescu”         Soluție agreată pentru Termocentrala Mintia: preluarea de către Primăria Deva sau CJ Hunedoara         PSD nu-i lasă pe liberali să dărâme Guvernul Orban II         PLUS și-a desemnat candidatul pentru Primăria Hațeg