„HUNEDOARA PE MÂINI BUNE”. ALDE Hunedoara intră în alegeri cu candidaţi proprii

118

Deşi părea că organizaţia hunedoreană va fi „înghiţită” de PNL, ALDE Hunedoara s-a reinventat ca partid jucător pe cont propriu în alegerile din acest an.

Cotitura s-a produs în şedinţa Biroului Politic Teritorial ALDE Hunedoara în seara zilei de marţi, 25 februarie 2020.

Cu candidaţi proprii peste tot

Şedinţa a fost condusă de Mircea Ioan Moloţ, vicepreşedinte ALDE la nivel naţional, iar cei prezenţi au decis cu unanimitate de voturi următoarele: vom candida la alegerile locale sub sigla ALDE; vom avea candidaţi pentru funcţia de primar în toate cele 69 de unităţi administrativ-teritoriale; vom avea liste complete de consilieri locali în toate cele 69 de unităţi administrativ-teritoriale; vom avea candidat propriu pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara; vom avea listă completă de consilieri judeţeni. „Hunedoara pe mâini bune!”, este mesajul transmis de ALDE Hunedoara.

Reamintim că deputatul ALDE Marius Surgent, care era şi preşedintele organizaţiei judeţene al partidului, a anunţat luni că a depus o cere de afiliere la Grupul PNL din Camera Deputaţilor şi că urmează să se înscrie în PNL. De asemenea, Surgent sugera că va fi urmat de majoritatea membrilor ALDE Hunedoara. Totuşi, deocamdată, doar o parte din aldiştii filialei municipale Hunedoara şi câţiva membri ai Biroului Politic Teritorial pare că vor face pasul spre PNL. O primă întâlnire oficială a deputatului Marius Surgent cu liderii PNL Hunedoara va avea loc miercuri, 26 februarie 2020, de la ora 17 la sala mică a Centrului Cultural „Drăgan Muntean” din Deva.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *