„HUNEDOARA PE MÂINI BUNE”. ALDE Hunedoara intră în alegeri cu candidaţi proprii

Deşi părea că organizaţia hunedoreană va fi „înghiţită” de PNL, ALDE Hunedoara s-a reinventat ca partid jucător pe cont propriu în alegerile din acest an.

Cotitura s-a produs în şedinţa Biroului Politic Teritorial ALDE Hunedoara în seara zilei de marţi, 25 februarie 2020.

Cu candidaţi proprii peste tot

Şedinţa a fost condusă de Mircea Ioan Moloţ, vicepreşedinte ALDE la nivel naţional, iar cei prezenţi au decis cu unanimitate de voturi următoarele: vom candida la alegerile locale sub sigla ALDE; vom avea candidaţi pentru funcţia de primar în toate cele 69 de unităţi administrativ-teritoriale; vom avea liste complete de consilieri locali în toate cele 69 de unităţi administrativ-teritoriale; vom avea candidat propriu pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara; vom avea listă completă de consilieri judeţeni. „Hunedoara pe mâini bune!”, este mesajul transmis de ALDE Hunedoara.

Reamintim că deputatul ALDE Marius Surgent, care era şi preşedintele organizaţiei judeţene al partidului, a anunţat luni că a depus o cere de afiliere la Grupul PNL din Camera Deputaţilor şi că urmează să se înscrie în PNL. De asemenea, Surgent sugera că va fi urmat de majoritatea membrilor ALDE Hunedoara. Totuşi, deocamdată, doar o parte din aldiştii filialei municipale Hunedoara şi câţiva membri ai Biroului Politic Teritorial pare că vor face pasul spre PNL. O primă întâlnire oficială a deputatului Marius Surgent cu liderii PNL Hunedoara va avea loc miercuri, 26 februarie 2020, de la ora 17 la sala mică a Centrului Cultural “Drăgan Muntean” din Deva.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 + 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Coronavirus. Peste 4.400 de cazuri înregistrate în România         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 7 aprilie 2020         Donație de măști pentru instituții aflate în subordinea Consiliului Județean Hunedoara         PE SURSE. Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva se îndreaptă spre o conducere militarizată         Incendiile de vegetație au cuprins 160 de hectare         Un an de lucrări la modernizarea Drumului Județean Hunedoara – Călan         Noua conducere a Spitalului Județean de Urgență Deva a demisionat         Exponatul lunii la muzeul din Deva se mută on-line. O piesă rară din Ulpia Traiana Sarmizegetusa         Numărul pacienților decedați în județul Hunedoara, care au fost diagnosticați cu Covid 19, a ajuns la 16         REAL TIME – SINE DIE! Judeţul Hunedoara, incapabil să testeze Covid – 19 cu două aparate în dotare         Starea de Urgență prelungită cu o lună în România         Viorel Demean, șeful ISU Hunedoara, a fost externat din spital         Scrisoare deschisă Sindicatului Medicorul Honorem al medicilor de la Spitalul Județean din Deva         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 06 aprilie 2020         Tâlhărie în Călan         Coronavirus, situația la zi în 6 aprilie. Câte cazuri sunt în Hunedoara         A murit istoricul hunedorean Ioachim Lazăr         16 incendii de vegetație în județul Hunedoara         Al 15-lea deces al unui pacient în județul Hunedoara, infectat cu coronavirus         PARLAMENTUL UE. Noi măsuri financiare pentru combaterea pandemiei