Deputatul Lucian Heiuş externat din spital

158

Deputatul liberal de Hunedoara, Lucian Heiuş, a postat pe pagina sa de socializare o fotografie în care apare alături de primarul din Deva, Florin Oanca şi administratorul public al Devei, Adrian Nicolae David, alături de care a scris că ”testele arată că suntem vindecaţi”.

”Viata ne aduce în faţă multe încercări, dar Divinitatea ne ajută să trecem peste ele. Am plecat acasă, de la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara, testele facute arată că suntem vindecati de COVID -19, deci această boală poate fi învinsă. Mulţumiri speciale doresc „Echipei Covid”, care a fost alături de noi şi care a făcut ca această perioadă să se termine cu bine. De asemenea, multumesc prietenilor, cunoscuţilor, tuturor celor care au fost alături de noi în această încercare. Aveţi încredere – TOTUL VA FI BINE-”, a scris Heiuş pe Facebook.

Şi primarul municipiului Deva a anunţat în cursul zilei de vineri pe pagina sa de socializare, că primul test de coronavirus a ieşit negativ în cazul său şi al fiicei sale şi că aşteaptă cel de-al doilea test.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.