HAIDEŢI SĂ CURĂŢĂM DEVA ÎMPREUNĂ! Decebaliştii au strâns cinci tone de gunoaie de la Bejan

Peste 150 de elevi din clasele a IX-a, împreună cu profesorii lor, au ecologizat zona de agrement „Bejan” în cea dintâi zi a campaniei de curăţenie organizată de Primăria Deva în colaborare cu gunoierii de la Salubritatea SA.

 

Elevii Colegiul Naţional „Decebal” a dat, luni 13 martie 2017, startul curăţeniei de primăvară pe bază de voluntariat. În doar două ore, decebaliştii au reuşit să strângă 5.120 de kilograme de deşeuri. Campania de curăţenie se desfăşoară în tot oraşul, în săptămâna 13-19 martie 2017.  „Vă invităm să veniţi alături de noi! Aşteptăm voluntari, grupuri de elevi, organizaţii, companii, angajaţi ai instituţiilor publice, asociaţii de proprietari/ locatari, jurnalişti, rude, prieteni, vecini, cunoscuţi sau orice simplu cetăţean care vrea să trăiască într-un oraş curat. Primăria Municipiului Deva şi S.C. Salubritate SA pun la dispoziţie saci pentru gunoi, mănuşi şi utilaje pentru colectarea deşeurilor. Toţi cei care doresc să participe la campanie sunt rugaţi să se înscrie pe adresa relatii.presa@primariadeva.ro sau la numărul de telefon 0720.885.468.  Întreaga acţiune va fi surprinsă în fotografii. Cei mai harnici participanţi vor fi premiaţi”, informează edilii Devei printr-un comunicat de presă.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 + 7 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
FIRMA MERGE GREU ŞI POTICNIT. Protest la Termocentrala Mintia pe tema majorărilor salariale         Adolescentă tâlhărită în Petroșani         Centenar Alexandru Vlahuță         Dezastrul anunțat la Sarmizegetusa Regia         Clădirea fantomă din Parcul Corvin a fost pusă la pământ într-o săptămână         Comunicat de presă – SC KRYSTAL TURISM SRL: ,,CONSTRUIRE VILĂ TURISTICĂ ȘI FILIGORIE”         ALEGERI. PSD a câștigat în Valea Jiului și la Brad, dar a pierdut la Hunedoara și Orăștie         AȚI VĂZUT-O? Tânără din Lupeni, dată dispărută         Devean lăsat fără banii de pe card         Probleme la nodul rutier Simeria Veche, de pe Autostrada Deva – Orăștie         Semnal editorial: A apărut ediţia 40 a revistei “Vitralii – Lumini și umbre”. Ecouri și dezvăluiri noi         „Ziua Curăţeniei”. Angajaţii DRÄXLMAIER au strâns trei tone de gunoaie de pe malurile Cernei         Accident pe bulevard în Hunedoara         Alegeri prezidențiale 2019. Cum s-a votat în județul Hunedoara. Iohannis pe primul loc         Alegeri prezidențiale 2019. Câți hunedoreni au votat duminică         Incendiu la un depozit de cărbune al preparaţiei Coroieşti din Vulcan         Ai o bucatarie mica? Tips & Tricks pentru a o organiza intr-un mod eficient!         Rușine! În ultima zi de guvernare, PSD a angajat ca director general la Societatea de Închidere a Minelor pe președintele PSD Petrila!         ”Comorile naturii” 2019. Elevi din 20 de localităţi s-au întrecut în cunoştinţe despre ariile protejate         VORBE, NU FAPTE! Protest cetăţenesc în Sântandrei, la „Zebra Morții”. Un an de când CJ Hunedoara a trâmbiţat un giratoriu care n-a mai apărut