HAIDEŢI SĂ CURĂŢĂM DEVA ÎMPREUNĂ! Decebaliştii au strâns cinci tone de gunoaie de la Bejan

Peste 150 de elevi din clasele a IX-a, împreună cu profesorii lor, au ecologizat zona de agrement „Bejan” în cea dintâi zi a campaniei de curăţenie organizată de Primăria Deva în colaborare cu gunoierii de la Salubritatea SA.

 

Elevii Colegiul Naţional „Decebal” a dat, luni 13 martie 2017, startul curăţeniei de primăvară pe bază de voluntariat. În doar două ore, decebaliştii au reuşit să strângă 5.120 de kilograme de deşeuri. Campania de curăţenie se desfăşoară în tot oraşul, în săptămâna 13-19 martie 2017.  „Vă invităm să veniţi alături de noi! Aşteptăm voluntari, grupuri de elevi, organizaţii, companii, angajaţi ai instituţiilor publice, asociaţii de proprietari/ locatari, jurnalişti, rude, prieteni, vecini, cunoscuţi sau orice simplu cetăţean care vrea să trăiască într-un oraş curat. Primăria Municipiului Deva şi S.C. Salubritate SA pun la dispoziţie saci pentru gunoi, mănuşi şi utilaje pentru colectarea deşeurilor. Toţi cei care doresc să participe la campanie sunt rugaţi să se înscrie pe adresa relatii.presa@primariadeva.ro sau la numărul de telefon 0720.885.468.  Întreaga acţiune va fi surprinsă în fotografii. Cei mai harnici participanţi vor fi premiaţi”, informează edilii Devei printr-un comunicat de presă.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 + optsprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Poliţia Locală Deva – bilanţul activităţii pe anul 2019         Cenaclul „Amurg sentimental”. Interviu cu Gabriela Alef         Bătaie de joc pe seama unui copilaș de patru luni. Tatăl l-a părăsit, iar mama s-a spălat pe mâini de el         Au trecut 52 de ani de când Deva, Hunedoara și Petroșani au devenit municipii         Eleva de 16 ani din Deva a fost găsită… departe         BUGETARE PARTICIPATIVĂ 2020. Primele 3 idei de îmbunătățire a calității vieții în Deva         DUPĂ INTERVENŢIA PREFECTULUI. Ceferiştii, amendaţi cu 60.000 de lei pentru mizeria de la Ilia         Tragedie pe DN 66, în comuna Pui         Povestea emoționantă a lui Darius, elevul premiant îngrijit de bunici         Primăria Deva premiază performanţa la învăţătură şi în sport         GICĂ POPESCU: “Tremurau chiloții pe noi când aveam deplasare la Hunedoara”         Zona Monumentului Lupeni ’29, reabilitată și modernizată         Singurul centru public din județ pentru copii cu autism funcționează la Orăștie         Dramă într-o familie din Deva. Fiica de 16 ani, dispărută fără urmă. Cine a văzut-o?         Suspiciunea de coronavirus la o femeie din Deva a fost infirmată         Copil de patru luni abandonat de propriul tată, la Poliție         Accident spectaculos produs de șoferul unui BMW. Un sat întreg a fost lăsat în beznă         Exponatul lunii februarie 2020: un aparat de fotografiat cu burduf         Dezastru în pădurile din Valea Jiului         Explicaţiile psihologului: Cum învingem singurătatea de Ziua Îndrăgostiților?